facebook

Чи був замах на життя? Світлана Лобода прокоментувала дивні чутки про те, що сталося в Латвії

Нещодавно Мережу сколихнула новину про те, що на знамениту скандальну співачку Світлану Лободу в Латвії напали. Зірка з'явилася в Інстаграм і прокоментувала те, що сталося

Нещодавно по Інтернету пройшла гучна чутка, яка змусила багатьох прихильників переживати і стурбуватися про стан відомої в Україні неоднозначними висловлюваннями Світлани Лободи. Так, деякі ресурси, посилаючись на особисті джерела, повідомили, що у Латвії на співачку напали. Крім того, як зазначили ЗМІ, Лободу доправили до реанімації із серйозними травмами і ушкодженнями.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення росії на територію незалежної України, Лобода у сльозах записувала відео, основна суть яких була у протистоянні та незгоді зі злочинними діями кремля. У лютому зірка переїхала разом із сім’єю та дітьми жити до Латвії.

Світлана Лобода прокоментувала чутки, які недоброзичливці поширили у Мережі

Саме там, за чутками, невідомі напали та понівечили зірку. Наразі артистка активно гастролює з концертами по всьому світу та заявляє про свою політичну позицію.

Крім того, за визнанням Світлани Лободи, вона вже втратила все, що мала у росії. Після початку повномасштабної війни вона поїхала звідти, залишивши все майно, всі активи, якими володіла “за бугром”.

Незважаючи на те, що деякі недоброзичливці вирішили навести смуту і заявити про жахливий стан здоров’я Світлани Лободи, вона поспішила заспокоїти шанувальників і вийшла на зв’язок із підписниками в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм. Так, співачка насамперед заявила, що з нею все добре і насправді ніхто на неї не нападав і до лікарні з тяжкими травмами вона не їздила.

Друзі, це фейк!! Все в порядку!! Я в Казахстані давала концерт

, – заявила в Інстаграм Світлана Лобода.

Світлана Лобода прокоментувала на особистій сторінці в Інстаграм чутки про замах її життя

Крім того, співачка додала, що подібне апріорі неможливе у Латвії. Так, Лобода поділилася подробицями, що країна, в якій вона зараз проживає, абсолютно і повністю підтримує Україну і виступає проти дій росії на території суверенної держави.

Саме тому, за заявою відомої співачки, такі чутки не мають нічого спільного із реальністю.

Популярне

Схожі статті

Світом блукає, а притулисько собі знайти не може: чоловік Каменських Потап показав, куди поїхав після Дубаї

Деколи популярний український продюсер та співак Потап не перестає мандрувати світом, не залишаючись довго на одному місці. Невже співак не має за кордоном домівки, куди може повернутися та осісти?

Берегиня акторської родини Сумських: Ольга Сумська показала покійну маму, якій могло б виповнитися 90 років

Ольга Сумська частенько розповідає про свою видатну матусю Ганну Опанасенко-Сумську. Жінка могла б 14 жовтня відзначити 90-річчя з дня народження. Але не сталося…

Спробувала картопляні кульки у кафе й довго шукала рецепт: нарешті вийшло приготувати так само смачно

Хрумкі картопляні кульки виходять дуже м'якенькими в середині. Якщо вмочити їх у кетчуп, то вийде ідеальний перекус. Готується все дуже просто – варену картоплю підсмажуємо у фритюрі.

Всі шукали, куди подівся чоловік Юлії Саніної: аж раптом Вал Бебко сам “спалив” своє місце перебування

Розмови про чоловіка Юлії Саніної точаться вже давно. Раніше він і весь гурт The Hardkiss були завжди поряд зі співачкою. Тепер вона гастролює Україною на самоті. Врешті стало відомо, де Вал Бебко.

Загортаю в капустяне листя моркву й складаю в банки: виходять смачні голубці, салат взимку завжди під рукою

Овочеві голубці з морквою можна зробити з запасом на зиму. Тоді не буде жодних проблем із салатом – просто відкриєте баночку й перекладете вітамінний запас на тарілку.

У Таїсії Повалій потроху відбирають українські пісні: от і думайте тепер – хто виконуватиме відомі хіти

Євген Рибчинський вирішив покарати Таїсію Повалій, відібравши права на пісні, які колись давно написав саме для цієї артистки. Але тепер вона не гідна їх виконувати.