facebook

Турок Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою і падчеркою повернувся в Україну: Ані Лорак слабо

Колишній чоловік української співачки-зрадниці Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу повернувся в Україну з новою коханою і падчеркою після кількамісячного перебування за кордоном.

Мурат Налчаджиоглу після розлучення зі співачкою Ані Лорак веде особистий блог в Instagram, де шанувальники дізнаються новини з його життя. У 2021 році стало відомо, що турецький бізнесмен одружується вдруге, він зробив пропозицію руки та серця новій обраниці Лілії, яка є майстром макіяжу. У пари велика різниця у віці, але це не завадило бути їм щасливими, дівчина погодилася стати дружиною Мурата і зараз вони заручені.

Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою влаштував для падчерки казковий день народження
Турок Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою і падчеркою повернувся в Україну

На ранок 24 лютого 2022 року, коли росія розв’язала повномасштабну війну проти України, закохані знаходилися в Києві. Мурат взяв на себе відповідальність вберегти наречену та її доньку і виїхав з ними за межі країни. Декілька місяців пара знаходилася в Туреччині, туди до них також приїжджала дочка від шлюбу з Ані Лорак Софія. Самої співачки ніде не бачили з самого початку війни, вона не підтримала співвітчизників та не засудила росію, а просто зникла з публічного поля навіть видаливши сторінку в соцмережі.

Нарешті Мурат Налчаджиоглу разом з нареченою і падчеркою повернувся в Україну, де активно зайнявся бізнесом і сімейними справами. У вересні закохані відвели доньку Лілії в школу у маленькому українському селі на заході країни. Самі вони часто їздять звідти у Київ по робочих справах.

Мурат Налчаджиоглу вместе с красавицей-невестой отвел свою падчерицу в школу
Турок Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою і падчеркою повернувся в Україну

Нагадаємо, мовчунка Ані Лорак через півроку війни в рідній країні поновила сторінку в Instagram і заявила, що збирається повертатися на сцену. Це після того, як її заплановані у Європі концерти були відмінені зі скандалом, тому що вона назвалася найтитулованішою українською співачкою. Все говорить про те, що зрадниця залишилася в росії і не збирається захищати Україну.

Популярне

Схожі статті

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.