facebook

“Ми вже на Святій Землі”: молода дружина Віктора Павліка збентежила Мережу кадрами з аеропорту

Нещодавно Катерина Репяхова оголосила, що вирушає у подорож. Сьогодні артистка поділилась першими кадрами з відпустки, проте озвучені дружиною Павліка новини змусили прихильників хвилюватись

Катерина Репяхова активно веде свій особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там молода дружина Віктора Павліка ділиться всіма цікавими подробицями з життя зіркового сімейства. Нещодавно Репяхова повідомила, що вирішила вирушити разом із сином на відпочинок. Спершу артистка не розкривала подробиць, куди вони збираються відправитись. Втім, підписники знали, що в Україні Катерини Репяхової не буде близько місяця.

Сьогодні концертний директор Віктора Павліка та його дружина почала розкривати деталі своєї подорожі. Проте, Катерина Репяхова поділилась тривожними новинами, які стовідсотково стурбували не одного прихильника молодої блогерки.

Катерина Репяхова поділилась тривожними новинами
Катерина Репяхова поділилась тривожними новинами

В Інстаграм-історіях Катерина Репяхова зазначила, що російські ракети, якими зранку влаштували масований обстріл України, порушили повітряний простір Молдови. Ця новина сильно збентежила дружину Павліка, адже лише вчора над Молдовою вона летіла в літаку разом зі своїм маленьким сином.

Окрім того, Катерина Репяхова розповіла про те, як почалась їхня з маленьким Михасиком подорож. Спершу вони доїхали на автомобілі до Молдови, а зі столиці сусідньої держави вилетіли літаком. Дружина Віктора Павліка зізналась, що свій автомобіль вона залишила на паркуванні в Кишиневі.

Репяхова розповіла, як дісталась до аеропорта
Репяхова розповіла, як дісталась до аеропорта

Катерина Репяхова показала кадри біля літака, яким летіла зі своїм сином. Михайло та Катерина Павлік позували навпроти повітряного транспорту, а в підписі до опублікованого відео Катерина зазначила, як вона рада, що ворожі ракети пролетіли над Молдовою не у той самий день, коли вона разом із сином була в літаку.

Катерина Репяхова поділилась деталями подорожі
Катерина Репяхова поділилась деталями подорожі

Також Катерина Репяхова вирішила показати, як її маленький син спокійно поводив себе у літаку. Молода дружина Віктора Павліка зізналась, що вона сама не очікувала від малого Михайла такої відмінної поведінки. Катерина Репяхова пораділа, що політ пройшов спокійно.

Після Катерина Репяхова опублікувала кадри посадки літака в Ізраїлі – там проживає рідна сестра молодої дружини Віктора Павліка, тому вона періодично приїздить до неї в гості. Цього разу, як повідомила Репяхова, вона приїхала туди на два тижні заради святкування днів народжень Габі та Йосі, які, за єврейським календарем, припадають на один день.

Разом із сином Катерина Репяхова відправилась до Ізраїля
Разом із сином Катерина Репяхова відправилась до Ізраїля

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.