facebook

Камалія повернулася в Україну без чоловіка та дітей та показала, до кого так сильно поспішала: “Моя любов”

Через війну співачка Камалія була змушена покинути свій дім в Україні та виїхати за кордон. Однак нещодавно артистка повернулася на рідну землю.

Після початку повномасштабної війни в Україні Камалія, як і багато інших українців, поїхала з сім’єю за кордон. У співачки й виходу іншого не було, адже її будинок знаходиться у містечку Буча, що на Київщині. Саме це місто було окуповане в перші місяці війни.

Камалія з чоловіком Мохаммадом та двома дітьми поїхали на деякий час жити у Лондон, де у них є власна нерухомість.

Однак нещодавно співачка повідомила, що повернулась в Україну. Камалія опублікувала фото, де вона позує верхи на коні. До слова, співачка професійно займається кінним спортом і настільки це полюбляє, що навіть має власну конюшню.

Моя любов. Вдома

, – підписала фото співачка.

Камалія повернулася в Україну без чоловіка та дітей, однак приїхала вона сюди з важливою місією. Раніше співачка розповідала, що має три благодійних фонди, які працюють на благо України. Один фонд находиться в Україні, другий – в Польщі, а третій – в Німеччині.

Цього разу співачка приїхала в Україну, щоб проконтролювати доставку гуманітарної допомоги з її фонду. Під керівництвом Камалії була закуплена велика партія ліків для ЗСУ. Співачка вирішила бути присутньою під час перевезення гуманітарного вантажу з Європи в Україну, щоб бути певною, що ліки потраплять туди, де вони найблільш потрібні.

Ймовірно, Камалія скоро повернеться до своїх дітей та чоловіка в Європу, однак поки що вона має змогу насолодитися перебуванням на рідній землі.

Співачка Камалія сильно погладшала та нарвалась на критику в Мережі
Камалія повернулася в Україну без чоловіка та дітей та показала, до кого так сильно поспішала

Нагадаємо, раніше Камалія зізналась, що її конюшня була зруйнована окупантами, а коні, які там перебували, були вбиті. Для співачки це стало великим потрясінням, адже вона з теплом та турботою ставилася до кожної тварини в цій конюшні.

Звірства російської армії, вчинені на території містечка Буча, де проживає Камалія з сім’єю, тільки підштовхнула співачку ще більше допомагати українській армії, щоб пришвидшити допомогу. Окрім того, що Камалія активно волонтерить, її чоловік Мохаммад Захур разом з іншими впливовими людьми Пакистану купили 2 винищувача для ЗСУ.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.