facebook

“Назло всім заздрісникам”: Алла Пугачова та Галкін святкують 21-й ювілей весілля – разом вже пів життя Максима

Одна з найвідоміших пар російського шоубізнесу сьогодні святкує річницю свого весілля. Алла Пугачова та Максим Галкін публічно обмінялись ніжностями на честь важливого свята

Відома російська співачка Алла Пугачова та шоумен Максим Галкін цього року святкують ювілей весілля. 21 рік тому артисти вирішили офіційно заявити про своє міцне кохання. В народі такий ювілей називають опаловим весіллям. Таку дату асоціюють зі стабільністю та життєвою мудрістю – пара, яка прожила стільки часу разом, навчилась долати всі труднощі та разом йти до спільного та щасливого майбутнього.

Зіркові привітання в соцмережах

Алла Пугачова та Максим Галкін обмінялись урочистими ніжностями на честь весільного ювілею. Так, на особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм зірок з’явились милі привітання одне одному. Крім того, у коментарях до дописів підписники та колеги знаменитостей долучились до привітань зі святом.

Відома російська співачка залишилась у таке важливе свято без свого коханого. Нагадаємо, що нині Алла Пугачова перебуває в Ізраїлі, поки її чоловік Максим Галкін заробляє гроші світовими турне. Так, на особистій сторінці Примадонна зазначила, що дуже сумує за своїм обранцем і хоче, аби він принаймні на день навідався до неї.

Алла Борисівна опублікувала фотографію на тлі шикарного букета квітів, які подарував їй Максим Галкін. До нової публікації артистка додала чуттєві слова вдячності своєму чоловікові.

Сьогодні наше свято, коханий. Ми 21 рік разом. Дякую тобі за квіти, які ти подарував мені. Дуже чекаю на зустріч. Приїдь хоча б на деньок

– зазначила естрадна співачка.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

Максим Галкін відповів своїй коханій у коментарях і зазначив, що згодом приїде до неї “на всі деньки”. Крім того, російський артист опублікував допис присвячений 21-й річниці весілля й на особистій сторінці в Інстаграмі. Знаменитість опублікував спільне фото зі своєю дружиною, де вони виступають перед публікою на сцені.

У коментарях до публікацій закоханих підписники також залишили побажання та щирі слова:

  • “Які красиві! Вітаю вас”;
  • “Вітаю вас! Люблю та поважаю вас за вашу творчість, за те робите щасливою нашу улюблену співачку Алла Борисівну”;
  • “Вітаємо Вашу родину! Нехай Господь Бог дарує Вам здоров’я та довге щасливе життя під мирним небом! Бережіть себе, обожнюю”;

Популярне

Схожі статті

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?

“Зима в пустелі” виглядає саме так: Lida Lee скинула весь одяг та поніжилася в обіймах із безбарвним пітоном

Lida Lee приголомшила прихильників своєї творчості дуже сміливим вчинком. Співачка не побоялася поспілкуватися з чималим пітоном. Зміюка обвила все тіло артистки, а вона лише посміхалася.

Тарас Тополя показав, як обіймається з купою дівчат: куди дивиться дружина Олена – невже не ревнує? (Відео)

Ми підозрювали, що в Тараса Тополі з "Антитіл" є величезна фанатська аудиторія, але щоб настільки! На одному з концертів музиканта оточили дівчата й ледь не задушили в обіймах.

Милі лаються, тільки тішаться: чому Надя Дорофєєва вважає, що сварки з Мішею Кацуріним їй лише на користь

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.

Картопля по-селянськи: влаштовую МакДональдз вдома щодня! Готую як у знаменитому фастфуді, а може й краще

Хрустка, ароматна та приємно м'яка всередині картопля по-селянськи — одна з найпопулярніших страв у знаменитих фастфудах. Але чи знали ви, що цей кулінарний шедевр можна легко приготувати вдома?