facebook

38-річна Олена Філонова, зірка Нового каналу, що різко схудла, розляглася в листопаді на землі

Олена Філонова вирішила осінньої днини трішки розслабитися. Але зробила це дещо не ординарно.

38-річна ведуча вбралася в білосніжний халат, розстелила ковдру просто на землі, покидала подушки і зробила кілька заманливих селфі. Здалеку навіть видається, що журналістка вбрана у пишну весільну сукню. Релакс ще той, якщо зважити що надворі середина листопада. Філонова похвалилася перед підписниками, що нині відпочиває в шикарному готелі з сауною і трьома санвузлами.

Олена Філонова у білому виглядає нареченою

Шанувальники Олени відзначили, що вона має ідеальний вигляд. Дехто назвав її уособленням жіночності, хтось повважав гарнюнею. Знайшлися й такі, що позаздрили:

“Хоч хтось відпочиває під час війни…”

Секрети гарного вигляду Філонової

Ще б пак, адже телевізійниця з Нового каналу нещодавно позбулася аж 12 сантиметрів на животі. І це всього за 21 день. Блогерка з задоволенням розповіла деталі цієї непростої справи, щоб кожен міг спробувати й собі покращити фігуру. Результати просто разючі. Талія у теледіви була 79 см, а стала 73, стегна зі 108 см зменшилися до 103 см, а з живота взагалі зникло цілих 12 см. А ще мінус 5 кг.

Найперше вона звернулася до лікаря й зробила чистку організму. Потім переглянула систему харчування, повністю виключивши солодкі продукти. Хліб вживала, але віддала перевагу спеченому з рисового чи кукурудзяного борошна. Подібне дозволяла собі виключно під час сніданку.

Без спортивних навантажень ніяк. Філонова порадила кожному обрати будь-яке заняття в спортзалі, але вправи робити не ті, що нарощують м’язи, а які дозволяють схуднути. А от аквааеробіка корисна всім без винятку.

Від обгортання плівкою Олена порадила відмовитися, а от з водоростями чи медом подібна процедура буде корисною. Можна застосовувати щітку для масажу під час прийняття душу, після чого змастити проблемні місця антицелюлітною олією.

Популярне

Схожі статті

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.