facebook

Білоруси Сморигін, Танкович та інші актори “Дизель Шоу”, які отримують український паспорт: українці в душі

"Дизель шоу" складається не лише з українців, але й з росіян і білорусів. З початком війни акторам-іноземцям довелося визначатися – чи взяти українське громадянство, чи повернутися на батьківщину.

Євген Сморигін

Женя давно мешкає у Києві. Тут у нього дружина і троє дітей. В принципі, він давно міг би оформити український паспорт завдяки дружині-українці. Але раніше вільно почувався й з білоруським. Та в світлі останніх подій довелося вирішувати, на чиєму він боці.

Євген Сморигін має українську дружину і трьох дітей, тому потребує паспорта з тризубом

Звісно, можна було б повернутися в Мінськ і оформити папери, що в нього дружина-іноземка. Але Сморигін не певен, що його б відпустили назад. Тому пішов іншим шляхом – отримати українське громадянство тут. Задля цього довелося складати іспит з української мови. Актор впорався чудово, набравши 97 із 100 можливих балів. А ще в нього розпитували про історію України і базові статті Конституції. Тепер справа за президентом – він має задовольнити прохання білоруса.

Дмитро Танкович

Залишається в Україні і робить чудовий український контент у програмі “А я сейчас вам покажу…” іще один “дизельний” білорус Дмитро Танкович. Гуморист уже давно мешкає в Україні, але громадянство не оформив, бо це складний і довгий процес.

Дмитро Танкович зібрав пакет документів на українське громадянство

Позиція Танковича зрозуміла. Він часто їздить за кордон з благодійними концертами на підтримку нашої країни. Але документи на паспорт із тризубом тільки збирається подавати – весь пакет уже зібрано.

Не всі такої думки

Худрук “Дизель Студіо” Єгор Крутоголов розповів, що деякі актори з його колективу відбули до себе додому. 23 лютого колектив давав концерт. Наступного дня Маруся Грицак мала повертатися до Білорусі, натомість опинилася в окупації на довгих 17 днів. Щойно Київську область звільнили, вона поїхала.

Євген Нікішин та Сергій Писаренко виїхали в України після 24 лютого

Євген Нікішин відбув до росії, напевно, потрапив у свій рідний Магнітогорськ. А Сергій Писаренко після того, як його будинок було обстріляно, опинився з родиною в Прибалтиці.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.