facebook

Вагітні Дорофєєва, Каменських і Могилевська: бебі-бум в українському шоу-бізнесі станеться в 2023 році

У 2022 році навколо героїнь нашої сьогоднішньої статті ходить безліч чуток про їхню можливу вагітність. Тож, чи стануть мамами Дорофєєва, Каменських та Могилевська у 2023 році, читайте далі в матеріалі.

Героїні нашої сьогоднішньої статті ще не відчули радість материнства, хоча їх час від часу підозрюють у вагітності.

Настя Каменських

Настя Каменських занепокоїла шанувальників сумними новинами
Вагітні Дорофєєва, Каменських і Могилевська: бебі-бум в українському шоу-бізнесі станеться в 2023 році

Настя Каменських жартує, що якби всі чутки про її вагітність були правдою, то вона вже була б мамою 10-х дітей. Дійсно, співачку часто підозрюють у вагітності, зокрема через те, що вона то худне, то знову набирає вагу і прихильникам час від часу вдається розгледіти її “вагітний” живіт.

Втім, на цей раз прихильники Каменських були майже впевнені, що не прогадали зі своїми догадками, адже співачка дуже змінилася. Повернувшись в Україну в серпні після довготривалого перебування за кордоном, Настя помітно округлилася і почала носити лише вільний одяг. Тож, чи стане співачка мамою у 2023 році, чи вона просто набрала зайві кілограми, поки що невідомо.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва показала, як виглядає зранку
Вагітні Дорофєєва, Каменських і Могилевська: бебі-бум в українському шоу-бізнесі станеться в 2023 році

Надя Дорофєєва прожила в шлюбі з Володимиром Дантесом 7 років і так і не стала мамою. Тільки після їхнього розлучення стало відомо, що саме Дантес не хотів дітей, адже позиціонує себе, як чайлдфрі – люди, які свідомо відмовляються народжувати дітей. Втім, теперішній бойфренд Дорофєєвої Кацурін навпаки любить дітей і вже має двійко своїх від попереднього шлюбу. Тож не виключено, що закохані наважаться і на спільних дітей.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська заінтригувала шанувальників анонсом майбутньої вистави
Вагітні Дорофєєва, Каменських і Могилевська: бебі-бум в українському шоу-бізнесі станеться в 2023 році

47-річна співачка Наталія Могилевська мала безліч романів і навіть була офіційно одружена, втім мамою так і не стала. Нещодавно артистку запідозрили у можливій вагітності, адже розгледіли у неї вагітний живіт. Втім сама артистка поки що не коментує свій стан, однак не приховує, що зараз знаходиться у стосунках з новим коханим, ім’я якого поки що приховує.

Популярне

Схожі статті

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.