facebook

Ані Лорак заявила, що мріє возз’єднатися із сім’єю, яка залишилася в Україні: “Профукала родину і Батьківщину”

Ані Лорак вчерговий раз розгнівала українців, згадавши про свою родину. Співачка заявила, що мріє возз'єднатися з рідними, які зараз в Україні.

Ані Лорак, яка народилась, виросла і побудувала кар’єру в Україні, останні 10 місяців мовчить про війну, яку розв’язала росія. Крім того, що артистка не засуджує публічно війну, вона продовжує жити та працювати в росії, мовчки підтримуючи геноцид українців російською владою.

Час від часу Ані Лорак публікує безглузді дописи в своєму Інстаграм-блозі і говорить, що мріє про мир “братських” народів, чим дуже гнівить українців.

На цей раз Лорак згадала про свою родину, яка зараз в Україні, і заявила, що мріє з ними возз’єднатися.

Ані Лорак заявила, що мріє возз'єднатися із сім'єю, яка залишилася в Україні
Ані Лорак заявила, що мріє возз’єднатися із сім’єю, яка залишилася в Україні

Як було б чудово зібрати всю мою сім’ю разом знову

, – написала Лорак під фото, де позує на тлі новорічної ялинки.

Цей допис викликав купу критики і сарказму в коментарях. Українці запросили співачку відвідати Батьківщину і сповна відчути, що тут творить країна-терористка, в якій вона зараз живе.

Ось, що написали коментатори:

“Те що втратила, більше не повернеш. Чоловіка, сім’ю і рідну нашу неньку УкраїнуЗ

“Твоя сім’я в кремлі. Зрадила ти свою Батьківщину”;

“Здорово ти профукала родину і Батьківщину”;

“То приїдь в Україну і збери сім’ю”.

До слова, в Україні живе мама Ані Лорак, а також двоє її братів з родинами. Втім, співачка тепер навряд чи матиме можливість навідати їх в Україні.

Нагадаємо, тепер Ані Лорак не хочуть бачити не лише в Україні, а і у Європі. У листопаді та грудні співачка планувала поїхати з туром по Чехії та Німеччині та навіть анонсувала концерти. Втім, через бунт українських активістів, всі концерти Лорак в Європі були скасовані організаторами.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.