facebook

Ніс-картопля і друге підборіддя: недоліки зірок, які не приховаєш фотошопом – Могилевська, Руслана та інші

Зірки – теж люди. Вони мають свої недоліки та переваги, хоча часто здаються нам з екранів телевізора ідеальними. В українському шоу-бізнесі є багато жінок, які не можуть похизуватися ганими рисами обличчя, втім їх все одно публіка обожнює.

Дуже багато знаменитостей удосконалюють свою зовнішність у пластичного хірурга, зокрема через те, що хочуть бути ідеальними для власних прихильників і фінансове становище їм це дозволяє. Втім, серед українських зірок є багато тих, хто приймає себе зі всіма недоліками.

Наталія Могилевська

47-річна Наталія Могилевська вразила постарілим виглядом
Зірки, які мають недоліки: Наталія Могилевська

Наталія Могилевська сяє на українській сцені вже 25 років. Співачка мала безліч романів і завжди користувалася попитом серед чоловіків. При цьому артистку хоч і завжди вважали привабливою, але ніколи не називали красунею. У Могилевської дійсно є певні недоліки: ніс картоплиною, не виразні вилиці, тонкі губи. Втім, співачка ніколи не робила пластичних операцій і не змінювала себе, хоча може собі це дозволити.

Руслана Лижичко

49-річна Руслана Лижичко показала сталевий прес
Зірки, які мають недоліки: Руслана Лижичко

Виконавиці “Диких танців” Руслані Лижичко в цьому році виконується 50 років. На свій вік артистка виглядає дуже гарно і молодше своїх ровесниць. Втім, і у Руслани є свої недоліки. Співачка має не зовсім витончений ніс картоплинею. Втім, артистка вирішила не робити ринопластику.

Катя Репяхова

Віктор Павлік у старих спортивках станцював з Репяховою посеред готелю і розсмішив публіку
Зірки, які мають недоліки: Віктор Павлік

Четверта дружина українського артиста Віктора Павліка Катя Репяхова мріє зробити декілька пластичних операцій і не приховує це. Дівчина має не зовсім гарний ніс і хоче зробити ринопластику. Також Катя мріє забрати друге підборіддя і зробити пластику бюсту, виправивши асиметрію.

Наразі дівчина тільки планує змінити зовнішність. Цікаво, що Віктор Павлік проти, щоб його молода дружина удосконалювала зовнішність у пластичного хірурга.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?