facebook

Всі чоловіки Наді Дорофєєвої: стосунки співачки з Потапом, Позитивом, Володимиром Дантесом і Мішею Кацуріним

Відома українська співачка Надя Дорофєєва офіційно розлучилася з Володимиром Дантесом і зараз зустрічається з Михайлом Кацуріним. Також у неї було минуле з Позитивом і Потапом.

Надя Дорофєєва — одна з найвідоміших українських співачок з яскравою зовнішністю і багатьма прихильниками. На своєму шляху артистка зустрічає тільки успішних чоловіків.

Всі чоловіки Наді Дорофєєвої

В 2010 році Надя Дорофєєва стала учасницею дуету “Время и Стекло”, який продюсував чоловік Насті Каменських Потап. Її напарником по групі був Олексій Завгородній з псевдонімом Позитив. Цілих 10 років проіснував колектив і за цей час Наді та Позитиву неодноразово приписували роман. Насправді між музикантами тільки дружні відносини, які вони зберегли і після розпаду дуету.

Всі чоловіки Наді Дорофєєвої
Всі чоловіки Наді Дорофєєвої

Коли Дорофєєва прийняла рішення почати сольну кар’єру, Потап залишився з нею як продюсер. В інтерв’ю Катерині Осадчій репер зізнавався, що переживає за Надю як за рідну і навіть відчуває батьківські почуття.

Всі чоловіки Наді Дорофєєвої
Всі чоловіки Наді Дорофєєвої

На піку своєї популярності співачка вийшла заміж за співака, блогера і телеведучого Володимира Дантеса. Вони познайомились в 2011 році і до шлюбу довший час жили разом. На їх весіллі було багато зірок шоу-бізнесу — Катя Осадча, Настя Каменських і Потап, Ірина Горова, Анатолій Анатоліч, Позитив та інші.

Всі чоловіки Наді Дорофєєвої
Всі чоловіки Наді Дорофєєвої

Цю пару називали найкрасивішою в українському шоубізі, прихильники вірили, що вони разом назавжди і чекали, коли у них з’являться діти, але в березні 2022 року незабаром після початку повномасштабної війни Надя і Вова заявили, що розлучаються. На початку 2023 року вони отримали документи про розірвання шлюбу.

Ще до офіційного розлучення Дорофєєва закрутила роман з другом сім’ї, ресторатором Михайлом Кацуріним. Ходять чутки, що артистка саме через почуття до нього поставила крапку у відносинах з Дантесом.

Неймовірна історія кохання Дорофєєвої і Кацуріна
Дорофєєва і Кацурін

Надя цього не коментує і не зважає на хейт в Мережі, а з задоволенням ділиться з фанатами романтичними фото з Мішею та не приховує щастя в новому коханні.

Популярне

Схожі статті

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.