facebook

Ідеальні пари, які брехали в Інстаграмі: Остапчук, Войченко і Горняк, Квіткова і Добринін, Дорофєєва і Дантес

За останній рік в українському шоу-бізнесі сталось немало розлучень. Серед зірок шоу-бізнесу є пари, які не витримали нових випробувань і розірвали шлюби.

В більшості знаменитостей зараз є Інстаграм-блоги, в яких вони показують своє життя з ідеальної сторони, але правда виявляється не такою зразковою, як їм би хотілось. Дізнайтесь про пари з українського шоу-бізнесу, які брехали в Інстаграмі, що у них все добре.

Володимир Остапчук і дві його дружини Олена Войченко та Христина Горняк

Відомий український шоумен Володимир Остапчук в 2019 році розлучився з першою дружиною Оленою Войченко, з якою виховував двох дітей. До цього в Мережі він показував ідеальну картинку сімейного життя, а незадовго до публічної заяви про те, що розлучається і вже навіть не живе з дружиною заявляв в інтерв’ю Маші Єфросиніній, що дуже щасливий в шлюбі.

Володимир Остапчук з першою дружиною
Володимир Остапчук з першою дружиною

З другою обраницею, нотаріусом Христиною Горняк, Остапчук ділився купою романтичних фото, вони спілкувались з журналістами, розповідали про спільні плани на майбутнє, але і в цей раз картинка не відповідала дійсності. В 2022 році вони розлучились, Христина натякнула, що зірковий чоловік їй зрадив, а сам Вололдимир вже перебуває у нових стосунках з 22-річною журналісткою.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк
Друга дружина Володимира Остапчука Христина Горняк

Даша Квіткова і Нікіта Добринін

Перша пара в історії шоу “Холостяк”, яка одружилась – Даша Квіткова і Нікіта Добринін. У них є син Лев, нещодавно вони розповідали фанатам про бажання народити другу дитину і навіть ділились підготовкою до планування немовля, а в кінці 2022 року поїхали в Карпати та виставляли щасливі сімейні знімки. Однак після цього зненацька пара повідомила про розставання.

Дорофєєва і Дантес, Квіткова і Добринін та інші пари, які виявилися нещасними разом
Дорофєєва і Дантес, Квіткова і Добринін та інші пари, які виявилися нещасними разом

Квіткова розповіла, що рішення розійтись вони прийняли перед Новим роком, але проблеми у них почалися ще давно. При цьому в Інстаграм-блогах екс-подружжя цього не було помітно.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес

Пара, яку називали найміцнішою і найкрасивішою в українському шоу-бізнесі розлучилась в 2022 році. Дантес і Дорофєєва побудували разом будинок, жили в своє задоволення, подорожували і розвивали кар’єри, публічно зізнавались один одному в коханні і за спільним бажанням не заводили дітей.

Дорофєєва і Дантес, Квіткова і Добринін та інші пари, які виявилися нещасними разом
Дорофєєва і Дантес, Квіткова і Добринін та інші пари, які виявилися нещасними разом

Як виявилось, між ними встав інший чоловік – співачка закохалась в друга сім’ї Михайла Кацуріна. Вона стверджує, що це сталось після рішення більше не жити разом з Дантесом, але дуже скоро після офіційної заяви про розрив зірка представила Кацуріна як свого нового хлопця. Дантес пізніше закрутив роман з екс-дружиною Міші Дашею Кацуріною. Це навіть не любовний трикутник, а чотирикутник.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.