facebook

Гучні весілля 2023: Володимир Остапчук вже став на весільний рушник, Заріцька і Дорофєєва – на підході

Закохані зірки будують плани на створення міцної сім'ї. 2023 рік не став виключенням для деяких знаменитостей, які збираються стати на весільний рушник.

Олександра Зарицька

Солістка гурту Kazka останнім часом не перестає дивувати шанувальників. То на паркет вийде, то 30 кг ваги скине. А в 30-річному віці співачка врешті дозріла до зміни статусу на одружену. Саша ретельно продумала власне весілля до найменших дрібничок.

Саша Заріцька запланувала весілля

З Павлом Тараненком має бути дві церемонії – одна у горах Закарпаття, інша – на узбережжі Чорного моря в Криму. Зрозуміло, що подібне може трапитися після Перемоги. Нині Зарицька мешкає з музикантом та motion-дизайнером у будинку під Києвом. До речі, з особою кума її майбутніх дітей Олександра визначила раніше, аніж з чоловіком.

Надя Дорофєєва

Співачка минулого року оголосила про розлучення з Володимиром Дантесом і тут же закрутила новий роман із ресторатором Мішею Кацуріним. Фани зірки не зрозуміли подібного вибору, адже Міша теж був одруженим, мав двох маленьких дітей. Пари дружили і разом їздили на відпочинок.

Надя Дорофєєва зібралася заміж удруге

Тепер же обмінялися партнерами і, судячи зі світлин у мережі, почуваються щасливими. Коли Дорофєєва вбралася у білу сукню, широкий загал вирішив, що дівчина зібралася заміж удруге. Вони з Кацуріним разом уже рік, то, мабуть, настав час оформити стосунки офіційно.

Володимир Остапчук

Недовго сумував після другого розлучення з Христиною Горняк й шоумен. Практично відразу утішився в обіймах журналістки Катерини Полтавської. Закохані довго приховували свої стосунки, але весь час викладали світлини з однакових локацій, то і розсекретили свій роман.

Володимир Остапчук натякає на третє одруження

Тепер же з’ясувалося, що Остапчук одружився з 22-річною коханою. Прямо про це ведучий не сказав, але знову з Катериною одночасно виклали фото, зроблені у документ-сервісі “Готово”. Саме тут практикується проведення шлюбної церемонії за одну добу. Виходить, Володя з Катрею одружилися 22.02.2023?

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.