facebook

Лідію Федосєєву-Шукшину донька здала в будинок для літніх людей: саме там провів останні дні Леонід Куравльов

84-річна Лідія Федосєєва-Шукшина 5 років тому ще думала про заміжжя, стаючи на весільний рушник із Барі Алібасовим, а нині на неї чекає зовсім невесела подорож до пансіонату для літніх людей. У жінки є три доньки. Подібне рішення позбутися мами спало на думку найменшій з них.

Найменша донька знаменитої актриси Ольга побачила на ТВ ток-шоу “Пусть говорят”, де розповідалося про останні дні Леоніда Куравльова, проведені у закладі “Ідилія”. Жінці так припала до душі подібна ідея, що вона вирішила й свою маму спровадити туди доживати віку.

Ольга Шукшина певна, що мамі буде краще в пансіонаті, аніж удома

Звісно, мотивувала подібне рішення благородними цілями: мовляв, матуся потребує постійного медичного нагляду. Вдома такі умови забезпечити неможливо, а в будинку для літніх людей усе для цього пристосовано. У Лідії Федосєєвої-Шукшиної купа вікових захворювань, тож зарадити їй спроможні виключно професіонали.

Реакція Марії Шукшиної щодо мами невідома

Приклад Леоніда Куравльова прийшовся жінці до вподоби. Вона заявила, що амбулаторне лікування не йде в жодне порівняння з постійним наглядом лікаря у спеціальному закладі. Ольгу попередили, що в суспільстві подібне рішення викличе негативний резонанс, та їй, здається, байдуже на думку широкого загалу.

84-річну Лідію Федосєєву-Шукшину відправили до будинку літніх людей

Журналісти поцікавилися в опікунки, чи радилася вона з іншими сестрами щодо подібного рішення. На що почули у відповідь, що особисто вона їм нічого не говорила. А мама з Настею не спілкується взагалі. З Марією ж розмовляє телефоном, то напевно й сповістила зірковій доньці новину.

Реакція Барі Алібасова

У 79-річному віці ще була нареченою. Жінка вп’яте вийшла заміж за продюсера гурту “На-на” Барі Алібасова, який на 9 років молодший за неї. До цього вони співмешкали протягом трьох років.

Лідія Федосєєва-Шукшина почувалася щасливою у шлюбі з Барі АлібасовимСпадкоємці страшенно сполошилися з цього приводу. Почалися взаємні звинувачення родин у намаганні заволодіти майном одне одного і навіть замахах на вбивство. Врешті за 2 роки голубки оформили розлучення, але жінка добилася, щоб подібне рішення визнали в суді неправомірним. Остаточно сім’я розпалася у 2021 році, хоча Барі продовжував відвідувати Лідію і був надзвичайно обурений, коли Ольга здала його кохану до будинку престарілих.

Популярне

Схожі статті

Тепер запальна брюнетка – повна протилежність мамі: донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала новий образ

Донька знаменитої телеведучої Ольги Фреймут показала новий образ, який кардинально відрізняє її від зіркової мами. Тепер зовнішність дівчини виглядає ще більш екзотично та екстравагантно.

Влад Яма вперше показав своїх батьків: вони із Запоріжжя, а він втік з України в США і живе тепер в Маямі

Український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який давно переїхав у Сполучені Штати Америки, показав фото родини у повному складі – з батьками, які родом із міста Запоріжжя.

Що стало з Романом Сасанчиним – подвійним переможцем “Голосу країни”, який відмовився від публічного життя

Роман Сасанчин став єдиним учасником вокального проєкту "Голос країни", який здобув перемогу двічі. Та навіть це не допомогло артисту пробитися в український шоу-бізнес

Полтавська за місяць до пологів засвітилася в інстанції, де оформлюють розлучення: “Остапчуків вже забагато”

Молода дружина Остапчука зараз знаходиться на 8-му місяці вагітності. Нещодавно дівчина показалася в РАЦСі і зізналася, що прийняла серйозне рішення щодо свого шлюбу.

“Знайшов фото, яке ще не бачила Надя”: Антон Птушкін скомпрометував Мішу Кацуріна перед Дорофєєвою

Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін давно відомі своєю дружбою. А яка чоловіча дружба може бути без жартів одне над одним? Ось і скомпрометував Антон друга перед Надею Дорофєєвою.

Альбіна Джанабаєва показала, як в молодості виглядали співачки з “ВІА Гра”: Віра Брежнєва, Мейхер і вона

За 20 років існування цей легендарний гурт змінив свій склад 16 разів. Та "золотим складом" вважають саме Альбіну Джанабаєву, Віру Брежнєву та Надію Мейхер.