facebook

Остапчук приніс додому два шматочка запіканки за 450 гривень: 22-річна дружина не оцінила такі розтрати

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук не шкодує грошей на комфортне і смачне життя. Його молода дружина не перестає дивуватись його марнотратству.

Володимир Остапчук у січні 2023 року таємно одружився втретє. Його обраницею стала 22-річна журналістка Катерина Полтавська, з якою він закрутив роман після несподіваного розлучення з колишньою дружиною Христиною Горняк. Причину розриву екс-подружжя не розкриває, однак публіка вважає, що це пов’язано з новими відносинами шоумена. Така ж історія була і з його першим розлученням з Оленою Войченко – він пішов з сім’ї через нові почуття до Христини.

Остапчук і Полтавська чекають на дитину? Дружина шоумена натякнула на поповнення
Остапчук приніс додому два шматочка запіканки за 450 гривень

З Полтавською Остапчук живе в елітному ЖК “Тетріс-Хол”, де квартири не по кишені багатьом простим людям, майже кожен день він дарує їй свіжі квіти, радує коштовними подарунками і слідкує, щоб кохана була завжди сита.

Нова дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська
Нова дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Катерина Полтавська показала, що телеведучий приніс додому до чаю. Це були два шматочки запіканки за нечувані гроші – 450 гривень. В цей момент між ними відбувся такий діалог:

Катя: – Ми деб*ли

Володимир: – Чому?

Катя: – Запіканка коштує 450 грн

Володимир: – І що?

Катя: – Ну дорого. Я б сама дешевше зробила

Над своєю реакцією на такі ціни журналістка пожартувала:

Людину можна вивезти з Кіровограду, а Кіровоград з людини – ні

Остапчук приніс додому два шматочка запіканки за 450 гривень
Остапчук приніс додому два шматочка запіканки за 450 гривень

Вона сама з Кропивницького, але живе в Києві. І вона дійсно могла б сама приготувати запіканку, тому що постійно готує для зіркового чоловіка щось смачненьке. Його найулюбленіша страва – фірмовий борщ Катерини, з якого вона викидає свинину.

Нагадаємо, Катерина Полтавська розповідала, що стосунки з Володимиром Остапчуком – це її перші стосунки в житті. Вона щаслива разом з шоуменом і запевняє, що він для неї найкращий не зважаючи, що їй нема з ким порівнювати. Також дівчина зізнавалась, що вона дуже ревнива, однак їй пощастило з тим, що коханий не дає приводів для ревнощів, хоча з огляду на його досвід в минулих шлюбах – можливо слід задуматися.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.