facebook

Як виглядає розкішна квартира Ксенії Мішиної посеред Києва: двоповерхові апартаменти в мінімалістичному стилі

Відома українська актриса Ксенія Мішина дала нове інтерв'ю, яке пройшло в її квартирі. Зірка живе в розкішних двоповерхових апартаментах в столиці України.

Ксенія Мішина після участі в шоу “Холостячка” тривалий час жила і будувала стосунки з переможцем Олександром Еллертом, однак в результаті пара розпалась. Вони жили на зйомній квартирі, а пізніше актриса купила свої власні чотирикімнатні апартаменти, в якій планує втілити всі ідеї, як вона бачить дім мрії.

Мішина житиме в одному з столичних житлових комплексів на Лівому березі Києва і збирається повністю її перепланувати та змінити вигляд житла. Знаменитість обіцяла ділитись з фанатами подробицями та етапами ремонту в Мережі, але почалась повномасштабна війна, яка змусила змінити плани.

Декілька місяців Ксенія разом із сином Платоном жила в Хорватії, де у неї були зйомки, а після повернення в Україну вона в’їхала в орендовану двоярусну квартиру, в якій побував Слава Дьомін під час інтерв’ю.

Як виглядає розкішна квартира Ксенії Мішиної посеред Києва
Як виглядає розкішна квартира Ксенії Мішиної посеред Києва

В минулому до акторської кар’єри Ксенія Мішина працювала ріелтором. Зараз вона знімає квартиру і зі своїм досвідом змогла виторгувати собі знижку на орендну плату. Зірка розповіла:

У мене дуже класні орендодавці і вони на початку війни мені допомагали. Я нічого не платила, але потім коли у мене з’явилася можливість, ну тобто ми домовились. Я ж розумію, люди теж заробляють, це теж їх дохід і я якщо є – плачу нормально, якщо немає я можу сказати і вони підуть мені назустріч.

Як виглядає розкішна квартира Ксенії Мішиної посеред Києва
Як виглядає розкішна квартира Ксенії Мішиної посеред Києва

За свою квартиру в місяць Ксенія Мішина платить 20-25 тисяч гривень. Вона виглядає дуже сучасно, світлий мінімалістичний інтер’єр, панорамні вікна з неймовірно гарним видом на місто, спальня актриси знаходиться на другому поверсі. Кухня компактна, але дуже витримана, об’єднана з гостиною кімнатою. У спальні Мішиної скошена стеля з вікном, велике ліжко і шафа.

Як виглядає розкішна квартира Ксенії Мішиної посеред Києва
Як виглядає розкішна квартира Ксенії Мішиної посеред Києва

Нагадаємо, з батьком свого сина Платона Ксенія не спілкується. Він вийшов на зв’язок після 24 лютого, однак був зацікавлений не дитиною, а колишньою коханою, тому Мішина повністю і назавжди обірвала спілкування з ним.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.