facebook

У Олега Винника відреагували на чутки про онкологію і остаточний переїзд до Німеччини: “Звідки інформація?”

Не так давно Мережу заполонила інформація про те, що Олег Винник вже більше року проходить лікування в Німеччині, адже хворіє на онкологію. Втім, ці чутки вже встигла спростувати представниця артиста.

Олег Винник зник з інформаційного простору, як тільки почалася війна в Україні. Вже більше року артист знаходиться в Німеччині, де має власну нерухомість і не виходить на зв’язок зі своїми прихильниками. У травні минулого року представниця артиста дала невеликий коментар ЗМІ, в якому заявила, що Винник не втік з України, а виїхав в Німеччину проходити лікування. Втім, чим саме хворіє Олег жінка не розповіла.

Розкрито таємницю зникнення Олега Винника
У Олега Винника відреагували на чутки про онкологію і остаточний переїзд до Німеччини

За останній рік в Мережі ходило багато чуток. Хтось вважає, що Винник нічим не хворіє, а лише прикривається вигаданою хворобою, щоб пояснити свою втечу. Інші вважають, що артист дійсно хворий та ще й чимось серйозним. Нещодавно відомий блогер Богдан Беспалов заявив, що Винник хворіє на онкологічну хворобу. Блогер розповів, що має власні джерела інформації і точно впевнений у своїх словах. Також Богдан Беспалов заявив, що Винник вже запатентував своє ім’я у Німеччині і зробив з цього висновок, що тепер артист не збирається повертатися в Україну навіть після війни, а має намір будувати кар’єру у Німеччині.

Як сьогодні виглядає Олег Винник
У Олега Винника відреагували на чутки про онкологію і остаточний переїзд до Німеччини

Ця інформація поширилася по всіх ЗМІ і, схоже, дійшла і до самого Винника. Так, артист вчинив дуже дивним чином: він видалив всі свої дописи в соціальній Мережі, в тому числі і ті, які писав на початку війни про російську агресію.

А ось керівниця офіційного фан-клубу Винника Валерія Барон на сторінці у Facebook вирішила спростувати всі чутки про хворобу артисту.

Так, Валерія заявила, що немає жодних підтверджень тому, що Олег хворіє на онкологічну хворобу. Та і той факт, що Винник запатентував своє ім’я в Німеччині не вказує на те, що артист не збирається повертатися в Україну.

Ситуація з Олегом Винником наразі стала ще заплутанішою. Прихильники чекають, що артист все ж вийде з ними на зв’язок і дасть хоть якісь пояснення.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.