facebook

44-річна Оля Полякова розповіла, як їй вдається залишатися молодою: “Я нічого не роблю”

44-річна співачка Оля Полякова має приголомшливий вигляд і виглядає мінімум на 10 років молодше. Артистка розповіла, що вона робить, аби подовше зберегти молодість та красу.

Оля Полякова із тих жінок, які з віком тільки гарнішають. Втім, справа тут не в генетиці, а в важкій роботі над собою. Так, співачка неодноразово розповідала про те, що вона активно займається спортом, контролює харчування і регулярно відвідує косметолога. В крайньому випуску Ютуб-шоу “Дорослі дівчатка” Оля Полякова зізналася, що за останній рік вона змінила свій стиль життя. Через стрес і нестабільність, співачка почала дозволяти собі їсти, що завгодно, випивати і закинула спорт. Щоправда, нездоровий спосіб життя ніяк не вплинув на зовнішність співачки, вона досі дуже красиво і молодо виглядає. Сама Полякова вважає, що це так, лише через те, що всі попередні 20 років вона працювала над своєю зовнішністю.

Зараз люди можуть подумати, що те, що я роблю зараз, я робила все життя: я їм що завгодно, я випиваю зараз. Але я так ніколи не робила. Все своє життя я не пила, багато працювала, дуже багато займалася спортом і завжди дуже сильно за собою доглядала. Те, що сталося зі мною останнім часом – це мій вихід з моєї клітки, тому що крім роботи і крім того, як я виглядаю, я нічим не переймалася

, – розповіла Полякова.

44-річна Оля Полякова розповіла, як їй вдається залишатися молодою
44-річна Оля Полякова розповіла, як їй вдається залишатися молодою

Співачка додала, що раніше вона просто не могла собі дозволити ні погуляти з подругами, ні ні випити, ні з’їсти чогось зайвого, адже знала, що на наступний день їй треба бути у формі. Втім, після початку війни все змінилося.

Я так виглядаю, бо я 20 років поспіль над цим важко працювала. І тільки, як почалася війна, я почала трошки випивати, бо що ще робити?! Я не знаю, що зі мною буде через 3 роки, якщо я буду це робити.. але я не буду це робити, треба припиняти, бо в мене починаються концерти, треба приводити себе у форму.

, – каже Полякова.

До слова, Оля Полякова запевняє, що ніколи не робила пластичні операції на своєму обличчі. При цьому співачка не приховує, що з 23 років колить ботокс від зморшок і постійно ходить на різні омолоджувальні процедури.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.