facebook

Особливий син генія: як живе спадкоємець Костянтина Меладзе, якого він залишив заради Віри Брежнєвої

Відомий продюсер і композитор Костянтин Меладзе до службового роману з Вірою Брежнєвою завів іншу сім'ю, в якій народився особливий хлопчик.

Продюсер гурту “Віа Гра” Костянтин Меладзе закрутив роман з однією з солісток золотого складу Вірою Брежнєвою, на якій потім таємно одружився. За багато років спільного життя у пари не народилось спільних дітей, а від першого шлюбу композитор має трьох спадкоємців, одному з яких поставили серйозний діагноз.

Як живе особливий син Костянтина Меладзе, якого він залишив заради Віри Брежнєвої
Як живе особливий син Костянтина Меладзе, якого він залишив заради Віри Брежнєвої

Старші діти Костянтина Меладзе та його першої дружини Яни Сумм народилися цілком здоровими. В 2005 році у подружжя з’явився син Валерій. До трьох років розвиток хлопчика не викликав у батьків побоювань, але потім він почав швидко втрачати набуті навички. Звернувшись до фахівців, дружина музиканта почула невтішний вердикт – аутизм.

На той момент Меладзе вже крутив роман з Брежнєвою і заради неї покинув сім’ю з особливим сином. Композитор, якого охрестили генієм, продовжив допомагати колишній родині матеріально. Яна Сумм зробила все можливе, щоб син зміг комфортно жити з такою особливістю розвитку.

Історія кохання відомої зіркової пари: Віра Брєжнєва та Костянтин Меладзе
Як живе особливий син Костянтина Меладзе, якого він залишив заради Віри Брежнєвої

В 2016 році колишня дружина Костянтина Меладзе відкрила реабілітаційний центр для дітей з аутизмом, який використовує методику АВА-терапії. Займається в ньому і 17-річний Валерій, який став уже на голову вищим за свою матір.

Хлопцю вдалося навіть знайти собі друга, але про повноцінне життя не йдеться. Зірковий спадкоємець погано говорить і не може самостійно обслуговувати себе, а тому потребує постійного догляду.

Дочка зіркової пари Лія, яка прийняла участь в проєкті “Голос країни”, в інтерв’ю “ЖВЛ” зізналась, що хвороба Валерія змінила їх життя:

Іноді це горе, а в якийсь момент щастя. Ми всі його дуже любимо, він хороший хлопчик, велелюбний, емоційний. Нам дуже пощастило, що ми можемо найняти йому няню, відкрити спеціальний центр, щоб Валерка там навчався

, – ділилась Лія Меладзе.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.