facebook

Як познайомилися Олена і Володимир Зеленські: історія кохання від самого початку з 7 класу і дотепер

Зіркові історії кохання тих пар, які разом багато років, завжди надихають. Читайте у нашому матеріалі, як познайомилися Володимир і Олена Зеленська та з чого все починалося.

Сьогодні Володимира і Олену Зеленських складно уявити окремо, вони майже 30 років йдуть по життю разом і в радощах, і в горі.

Історія коханння президента і першої леді Зеленських

Все почалося в одній з криворізьких гімназій, де вчився майбутній президент України. В 7 класі в цю школу перейшла дівчинка, яку звали Олена Кияшко. Володимиру одразу сподобалася новенька і він довго думав, як завоювати її симпатію, але перша леді в інтерв’ю зізнавалась, що навіть не пам’ятає цю першу зустріч, коли вони вперше перетнулися поглядами, тому що Зеленського знали усі – якщо десь голосно, значить там точно буде він.

Олена і Володимир вчились в паралельних класах, а іскра між ними спалахнула вже після закінчення школи, коли їм було по 17. Олена тоді навчалася у Криворізькому технічному університеті, а Володимир – в економічному.

Слава Дьомін в новому відео на своєму Ютуб-каналі розповів, що існує кілька версій того, як між цією парою зав’язалися стосунки. Зірка “Квартал 95” Олександр Пікалов розповідав, що саме він допоміг Володимиру, який довго думав і не знав, як підступитися до Олени. Олександр попросив у неї відеокасету, яку їй мав віддати назад Зеленський.

Як познайомилися Олена і Володимир Зеленські: історія кохання
Як познайомилися Олена і Володимир Зеленські: історія кохання

Президент розповідав іншу історію. Він випадково зустрів Олену на вулиці, вона йшла, тримаючи в руках касету “Основний інстинкт”, яка і стала приводом ближче познайомитись. Володимир не розгубився і попросив у неї подивитися фільм, хоча бачив його вже багато разів, а заодно запитав номер телефону, щоб потім домовитися, як повернути касету.

Для Володимира ніколи не було проблемою знайти підхід до дівчат, але з майбутньою дружиною все було інакше. Він активно залицявся до Олени, однак вона не відповідала взаємністю, тому що зустрічалася з іншим хлопцем. Як згадує перша леді, Володимир привернув до себе увагу кмітливістю та почуттям гумору.

Спочатку у них не дуже ладналися відносини, але вони зрозуміли, що дивляться в одну сторону, їм подобалася однакова музика, їм було цікаво разом, так все між ними закрутилося.

Як познайомилися Олена і Володимир Зеленські: історія кохання
Як познайомилися Олена і Володимир Зеленські: історія кохання

Пара зустрічалася майже 8 років і не квапилася з весіллям, вони навіть не жили разом. Зеленський вважав, що шлюб означає швидке народження дітей, тому не поспішав кликати кохану заміж, а Олена ніколи не тиснула на нього з цим. Дату весілля закохані призначили лише коли в гастрольному графіку “Кварталу” з’явився вільний місяць.

6 вересня 2003 року Володимир і Олена Зеленські одружились, 15 липня 2004 року у них народилась дочка Олександра, а 21 січня 2013 року – син Кирило.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.