facebook

Слава Камінська назвала реальні причини, чому не повернеться в Україну: “Багато хто неврівноважений”

Відома українська співачка Слава Камінська висловилась про своє повернення в рідну країну. Раніше знаменитість заявляла, ніби не збирається переїжджати назад в Україну

Слава Камінська, відома українська співачка, після початку повномасштабної війни переїхала разом із двома своїми дітьми жити за кордон. Попри весь хейт, знаменитість зізналась – залишатись із сином та донькою у країні, в якій тривають бойові дії, вона не збирається. Нині артистка призупинила свою професійну діяльність, але продовжила активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там Камінська нещодавно втрапила у скандал.

Слава Камінська не повернеться в Україну

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Слава Камінська опублікувала скріншот листування, на якому артистка заявила, що продовжуватиме спілкуватись російською мовою. У цій же переписці зірка зазначила, що повертатись в Україну вона не збирається, адже “все складно в головах у наших”.

Публіка сприйняла такі слова Слави Камінської буквально та потребували пояснень. Знаменитість не стала тягнути та зізналась, що заявила про своє небажання повертатись в Україні необережно. Співачка зазначила, що нині “багато хто неврівноважений”, тому ці її слова не потрібно сприймати буквально. Крім того, зірка пояснила, що останнім часом, спілкуючись зі своїми фанатами, вона часто стикається з хейтом, тому й написала такі різкі слова.

Слава Камінська висловилась про своє повернення в Україну
Слава Камінська висловилась про своє повернення в Україну

Відома українська співачка також прокоментувала свою поведінку, зазначивши, що у своїй 38 років вона все ще може ображатись на деякі речі, ніби маленька дівчинка. Артистка зізналась, що їй боляче від того, що останнім часом люди все частіше стали сваритись одне з одним. Слава Камінська зауважила, що сварки часто виникають через будь-які, навіть найдрібніші, непорозуміння.

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?