facebook

Аномальна спека Сицилії: Джамала терміново виїхала з острова, який так нагадував їй рідний Крим

Іноді трапляється так, що хочеш хоча б на якийсь короткий час відірватися від суворих реалій сучасного життя, тобі випадає такий шанс і ти потрапляєш в райське місто. Ти розслабляєшся, релаксуєш та, раптом, все круто змінюється і рай перетворюється на пекло.

Ще зовсім недавно шанувальники Джамали раділи за неї, коли вона ділилася своїми фото в Instagram, на яких співачка аж світиться від щастя, тому що вона потрапила в “рай” на Сицилію.

“Сама доля мене підштовхнула опинитися тут”, писала Джамала на своїй сторінці

Вона завжди мріяла опинитися тут, на цьому острові, бо відчувала щось дуже споріднене. Саме в таких місцях, як це вона б хотіла співати свій альбом.

“Прокидаюсь у раю.Пташки співають, море кришталево чисте”.

І радіє Джамала, і плаче, тому що дуже нагадують ці міста її рідний Крим, за яким завжди сумує співачка.

Дні на Сицилії пролетіли “як у сні”.

Та в день її вилиту до Варшави через аномальну спеку на острові почалася пожежа. За словами Джамали, все навколо палахкотіло. Рейси були скасовані, а жителів та відпочивальників терміново почали евакуйовувати.

Співачка була змушена замість Катанії виїхати в Палермо.

Там її спіткала нова неприємність: через масовий наплив людей у зв’язку з екологічною катастрофою Джамалі не знайшлося місця у готелі.

Тоді вона відправилась в аеропорт, але й там не знайшлося пристойного місця, де вона могла хоча б поспати. Джамала була змушена розстелити на підлозі свою курточку і заснути прямо там.

“Прокинулась о 5 ранку, бо відчула, що через мене переступають інші люди”,- розповідає артистка.

На щастя Джамала вже дісталася до міста призначення: спершу прилетіла у Мюнхен, а потім вже й до Варшави добралася.

І хоча сама співачка у безпеці, вона висловлює співчуття всім жителям Сицилії у зв’язку з пожежами та з сумом думає про те скільки рослин та тварин загинуло у полум’ї. “Просто жах!”,- вигукує Джамала.

Популярне

Схожі статті

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.