facebook

Не всі українські артисти виїхали на Захід: Сеітаблаєв, Сенцов, Галич після 24 лютого 2022 відбули на Схід

Багатьох українських артистів нещадно хейтять за від'їзд з України після 24 лютого 2022 року. Та знайшлися серед зірок і справжні чоловіки, що покинули сцену та знімальні майданчики й пристали до захисту країни.

Ахтем Сеітаблаєв

Щойно почалася повномасштабна агресія, актор і режисер вбрався у піксель й опинився у лавах ЗСУ. Сеітаблаєв рідко радує шанувальників кадрами військових буднів. Та нещодавно виклав у мережу світлину з побратимами.

Колеги Ахтем Сеітаблаєв й Олексій Тритенко воюють разом

З’ясувалося, що у 7-му окремому батальйоні АРЕЙ УДА служить також актор Олексій Тритенко, зірка “Чорного Ворона” та “Крутів 1918”.

Олег Сенцов

Військовослужбовець ЗСУ розповів підписникам Facebook історію жовто-блакитного прапора, який мріє підняти над звільненим рідним Кримом. Цей стяг йому вдалося вивезти з півострова вже після окупації у 2014 році. Деякий час він майорів на гостомельському подвір’ї.

Олег Сенцов двічі врятував прапор від окупантів

Коли окупанти дісталися й туди, то будинок пограбували, а прапор скинули на землю й підпалили, але він не згорів. Щойно місто було звільнене українським військом, Олег підібрав стяг й пообіцяв повернути на історичну батьківщину – в Крим.

Женя Галич

Фронтмен O.Torvald нині служить у 135-му окремому батальйоні Територіальної оборони України. Днями Женя з побратимами втрапив у серйозну трощу на бойовій машині. Сам Галич деталями НП не поділився. Та з фото можна втямити, що удар прийшовся спереду зверху.

Євген Галич захищає Україну
Євген Галич захищає Україну

Учасник Євробачення виклав світлину з потрощеною автівкою. Коли дивишся на погнутий дах та розтрощене скло, розумієш, чому музикант назвав цей жахливий день “своїм другим днем народження”. На щастя, всі бійці залишилися живими, а значить, продовжуватимуть боротьбу за мирне українське небо.

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?