facebook

Максим Галкін услід за донькою Лізою заспівав українських пісень: шанувальники зустріли оплесками

Максим Галкін, на відміну від багатьох колег-росіян, не підтримав кремль в агресії проти України. Тепер вільно їздить світом, дає концерти й співає українських пісень.

Максим Галкін не має можливості радувати своїми виступами росіян. Артист через критику збройної агресії змушений був покинути межі рідної країни. Та й за кордоном гуморист збирає цілі концертні зали.

Причому не втомлюється говорити слова на підтримку України. Ще й пісні українською час від часу виконує. Так, під час виступу на варшавській сцені артист виконав відому веселу пісеньку “Піду втоплюся у річці глибокій”.

Публіка сприйняла хіт Андрія Миколайчука на ура. Максима наділили чималою купою оплесків. Глядачі навіть схопилися зі своїх місць, підспівуючи. Згодом на знак подяки залишили численні коментарі в соцмережі:

“Справжній друг України”.

“На концерті в Кесарії теж лунали українські пісні”.

“Спасибі вам велике за все, що ви робите для України”.

Сам Галкін в Інстаграмі українське відео не викладав. Лише уривок концерту з Варшави, сповістивши, що надалі його шлях лежить до Кишинева, а потім – до Лондона, де шанувальники вже зачекалися на виступи.

Допоки Максим курсує Європою, подейкують, що його дружина Алла Пугачова зібрала дітей і виїхала на Кіпр. Там у родини начебто теж є нерухомість і навіть громадянство цієї країни.

Взагалі-то вони могли б перечекати ізраїльську війну і в Прибалтиці, де у доньки Алли Борисівни є великий будинок, який на неї ще за життя переписав Борис Мойсеєв. Сама Пугачова з таким поспіхом поспішала покинути москву, що навіть пропустила похорон колишнього танцівника її гурту.

Ходили чутки, що вона навіть колекцію перук тоді не встигла впакувати. А тепер усе повторилося знову – загроза життю, швидкі збори й від’їзд. Онуки Алли Пугачової мешкають в Америці, тому, як варіант, родина могла б переміститися й за океан.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.