facebook

Роман на стороні переріс у 28-річний ювілей: незвичайна історія кохання Ольги Сумської та Віталія Борисюка

Ольга Сумська зворушливо привітала чоловіка, Віталія Борисюка, з 28-річчям весілля. Про радісну подію акторка написала у своєму блозі в Instagram.

Українська акторка Ольга Сумська привітала свого коханого чоловіка, Віталія Борисюка, з річницею кохання. Зворушливий пост знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Недавно Ольга та її чоловік, актор Віталій Борисюк, відзначили річницю свого весілля. Разом подружжя вже 28 років. На честь свята Сумська опублікувала новий пост у своєму фотоблозі, де звернулась до коханого та показала спільне фото.

У своєму повідомленні акторка зазначила, що пам’ятає кожен момент, який провела з Віталієм. За її словами, кожна мить є справжньою та цінною. Також Ольга додала фото, на якому зображена з чоловіком. На знімку можна побачити пару, яка ніжно обіймається та усміхається на камеру.

“28 років разом… Вітасік! А я пам’ятаю кожну мить перших днів… Коли все це народжується… Справжнє, найцінніше, єдине у світі…! Люблю”, – підписала Сумська.

Звичайно, фанати Ольги залишили під її постом безліч компліментів. Підписники висловили щирі побажання подружжю, зауваживши, що вони – чудова пара.

  • “Його не можна не любити. Чудова пара – будьте щасливі”.
  • “Чудова пара гарних і закоханих людей. Вітаю”.
  • “Ви одна з найкращих та найміцніших пар України”.
  • “Вічного кохання та взаєморозуміння”.
  • “Міцного кохання та ще мільйони днів з щасливими моментами”.

Нагадаємо, Ольга Сумська та Віталій Борисюк одружилися у 1996 році.  У 2002 році в них народилась донька, яку назвали Ганною. Сьогодні закохані живуть у щасливому шлюбі, в якому панує міцне кохання та гармонія, що є прикладом для багатьох пар.

Історія кохання Ольги Сумської та Віталія Борисюка
Історія кохання Ольги Сумської та Віталія Борисюка

Зауважимо, окрім Ганни, в Ольги є ще старша донька, Антоніна, від першого шлюбу з актором Євгеном Паперним. До слова, романтичні стосунки Ольги та Віталія почали розгортатися тоді, коли акторка була заміжня за Паперним. Однак з часом між колегами розпочався пристрасний роман, і згодом Сумська покинула чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.