facebook

Дан Балан: то, що ви не знали про таємну любов співака до 20 річній студентці Анастасії Соломасі (Фото)

Недавня новина, яка з'явилася в оточенні співака і у шанувальників його творчості дає можливість припустити, що скоро Дан Балан можливо одружується.

За творчістю харизматичного і чарівного співака Дана Балана стежать багато шанувальників його таланту. Однак в своє особисте життя він нікого не пускає.

Дану Балану шанувальники приписують роман з Тіною Кароль.

Також ходять чутки, що у нього роман з танцівницею, яка працює в його команді.

Недавня новина, яка з’явилася в оточенні співака і у шанувальників його творчості дає можливість припустити, що скоро Дан Балан можливо одружується.

За інформацією ЗМІ, які посилаються на анонімні джерела, говориться, що Дан Балан вже більше року зустрічається з 20 річною студенткою Харківського Університету Міжнародних Відносин.

Дівчину звуть Анастасія Соломаха. Вона дуже захоплюється танцями. У минулому році стала переможницею конкурсу краси і завоювала титул: “Міс Університет”.

Також інсайдер повідомляє, що Анастасія була помічена на зйомках проекту “Голос країни-10”. Додатково з’явилася інформація, що пара разом відпочивала в на курорті в Буковелі. Інсайдером було представлено фотографії, де видно, що Анастасія знаходиться в тій же кімнаті, що і Дан Балан.

Даном Баланом ці чутки поки не коментуються. Всі чекають підтвердить він їх.

Популярне

Схожі статті

Навіть ті, хто гарбуза не полюбляє, цю страву обожнюють: ароматна запіканка з сиром — фаворит цієї осені

Якщо при слові "гарбуз" ви уявляєте хелловінську ліхтарню чи кашу з дитинства, яку намагались уникати, то ця запіканка здатна змінити ваші упередження! 

Заповіт Назарія Яремчука не виконав: друг легенди української естради відгорнув завісу прихованої історії

Назарій Яремчук — голос, який навіки залишився в серцях мільйонів українців, з тих, хто став символом національної естради. Але за сценою була й інша сторона його життя, більш інтимна та прихована.

Я не думала, що можна приготувати картоплю так: із соковитою начинкою в середині, страва не вимагає гарнірів

Це не деруни й не пиріжки, а ідеальний варіант на вечерю, сніданок або перекус, коли хочеться поєднати смак картоплі та соковитої начинки в одному рецепті.

Дякуючи сусідам: Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу. Як обмежили волю телеведучої

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Якщо ви не знаєте, що робити зі своїм виноградом, приготуйте з нього мед: готується швидко та легко

Ось і у вас дозрів виноград. І що ж робити з цим багатством? Варення, компот і навіть вино заготовили, а врожаю ще багато. У нас на цей випадок є чудова пропозиція — приготуйте з нього мед!

Обидві грузинки, обох любили в Україні. Але такі різні! Порядна Гвердцителі та “найрозумніша” Канделакі

Грузинка — це більше, ніж просто національність. Це особлива культура, сила духу, любов до своєї землі й свого народу. І коли говоримо про грузинських жінок, на думку спадають дві дуже різні постаті.