facebook

Справа у кар’єрі, чи у здоров’ї? Чому Настя Каменських, Надя Дорофєєва та Даша Астаф’єва не мають дітей

Чимало українських артисток, яким вже під 40, мають чоловіків та не мають дітей. Чому Настя Каменських, Надя Дорофєєва і Даша Астаф'єва не поспішають народжувати?

Для деяких жінок материнство – сенс їхнього життя. В цей же час інші жінки свідомо відмовляються від народження дітей і вважають, що без них краще. Також є такі, які мріють стати мамою, але мають проблеми зі здоров’ям. А хтось, в погоні за успішною кар’єрою не має часу на материнство.

Серед зірок українського шоу-бізнесу є немало жінок, які у свої 30+ років ще не народили.

Настя Каменських

Настя Каменських показала свій розкішний будинок, який їй подарував чоловік
Чому Настя Каменських не має дітей

37-річна співачка Настя Каменських ніколи не приховувала, що мріє стати мамою. Коли у 2019 році Настя вийшла заміж за Потапа, вона неодноразово говорила в інтерв’ю, що планує народити найближчим часом і вже над цим працює. Та йшли роки, а Каменських так і не оголошувала про вагітність.

Зараз співачка уникає питань журналістів про дітей. Співачка говорить, що якщо вона завагітніє, то відразу про це розкаже, а зараз їй нічого коментувати. З огляду на це, прихильники співачки припускають, що вона, або її чоловік Потап можуть мати проблеми з репродуктивним здоров’ям.

Надя Дорофєєва

Дорофєєва розповіла про стосунки з дітьми Кацуріна
Чому Надя Дорофєєва не має дітей

34-річна співачка Надя Дорофєєва наразі одружена вдруге, але дітей вона не має ні від першого, ні від другого чоловіка.

Надя прожила 7 років у шлюбі з Дантесом, тоді подружжя не приховували, що дітей вони не хочуть. У 2023 році Дорофєєва вийшла заміж за ресторатора Мішу Кацуріна, який має двох маленьких дітей від першого шлюбу. Так, Дорофєєва зараз часто проводить час з дітьми чоловіка і зізнається, що вже готова й сама народити.

Та чи скоро Надя наважиться на вагітність, не відомо. Зараз співачка повністю зайнята розвитком своєї кар’єри.

Даша Астаф’єва

Астаф'єва пригадала, як познайомилась зі своїм бойфрендом і зізналась, яка в них різниця у віці
Чому Даша Астаф’єва не має дітей

38-річна співачка Даша Астаф’єва зізнається, що був період в її житті, коли вона дуже хотіла завагітніти на народити. Даша ніколи офіційно не була заміжньою, тож в якийсь момент вона навіть задумалась про штучне запліднення. Втім, пізніше Даша зрозуміла, що дитині потрібні і мама і тато, тому не наважилась на цей крок.

Зараз Даша знаходиться у стосунках з молодшим на 17 років чоловіком. Дівчина зізнається, що наразі вони не планують дітей.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.