facebook

Наталія Могилевська знову стала мамою? Замилувала відео з молодшою донькою та руденькою крихіткою на руках

Українська співачка Наталія Могилевська продовжує радувати своїх шанувальників не лише творчими досягненнями, а й зворушливими моментами з особистого життя.

Цього разу вона поділилася зворушливим відео, на якому разом зі своєю молодшою названою донькою. В руках у мами та доньки були маленькі котята.

Коробка з малюками

На відео Наталія розповідає, як разом з донькою вони знайшли коробку біля супермаркету з крихітними котятами. Співачка вирішила не залишати тваринок напризволяще й одразу звернулася до своїх підписників з проханням допомогти. Вона закликала всіх небайдужих людей дати цим крихіткам прихисток та подарувати їм родину.

Таким вчинком вона, без сумніву, власним прикладом вчить дитину турбуватися про тварин. Видно, що вона прагне показати своїй доньці, як важливо допомагати тим, хто цього потребує. В цьому випадку — це маленькі беззахисні котята, які загинуть без людської допомоги. Наталія вірить, що чиїсь серця відгукнуться і знайдуться ті, хто подарує їм і домівки, і любов з турботою.

Сама співачка дуже мило поводиться з крихітним тваринками, пестить їх, дозволяє повзати по собі. При цьому на її обличчі усіма барвами грають материнські почуття.

Її молодша донька, здається, переймає ці добрі звички та з великим захопленням доглядає за маленьким руденьким котиком.

Шанувальники співачки активно відгукнулися на її заклик. У коментарях під відео вони дякують Наталії за її доброту та небайдужість, а також пропонують свою допомогу в пошуках нових родин для пухнастих малюків.

Ця історія ще раз нагадує нам про важливість турботи про тих, хто не може сам за себе постояти. Наталія Могилевська і її донька подають чудовий приклад, як можна виховувати в дітях співчуття та відповідальність, а також як важливо допомагати тваринам знайти свій дім і люблячу сім’ю. Сподіваємось, що ці маленькі руденькі котики незабаром знайдуть своїх  людей і будуть щасливі з ними.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.