facebook

Максим Галкін показав, як відсвяткував 48-річчя з родиною: поряд Пугачова та підрослі Ліза і Гаррі

Максим Галкін відсвяткував свої 48-річчя у колі сім'ї та друзів. У своєму Інстаграм-блозі шоумен показав кадри зі святкування, на яких можна розгледіти Пугачову та підрослих Лізу і Гаррі.

18 червня відомому коміку та шоумену Максиму Галкіну виповнилося 48 років. У своєму Інстаграм-блозі чоловік показав, як він відсвяткував власний день народження. Так, комік не влаштовував гучну вечірку, а відсвяткував цей день у колі найближчих людей.

На знімку, який опублікував Галкін у своєму блозі, видно, що святкування було у ресторані. За невеликим столиком зібралися дружина Максима Алла Пугачова, діти Ліза та Гаррі, а також друзі сім’ї. На святковому столі столі стояв великий шоколадний торт, на якому був напис “Коханому чоловіку та батьку”.

На знімку можна розгледіти, як зараз виглядає 75-річна Алла Пугачова. Так, на день народження свого чоловіка Примадонна одягнула легку квітчасту сукню вільного крою. Алла Борисівна зробила пишну зачіску, а ось макіяжу на її обличчі було мінімум.

Також варто відмітити, як сильно подорослішали діти Галкіна та Пугачової Ліза і Гаррі. Ліза була одягнена у красиву сукню і білий піджак і мала досить вишуканий вигляд. А ось Гаррі вирішив одягнутися у більш вільному стилі і доповнив білу футболку масивними ланцюжками та банданою на голові.

Користувачі Мережі привітали Максима Галкіна у коментарях, а також відмітили, що зіркова родина має чудовий вигляд.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Яка красива і щаслива сім’я!”;
  • “Максим, у вас прекрасна родина! Щастя вам і всього самого найкращого, ще раз вітаю з днем народження. Люблю і поважаю”;
  • “Гаррі – копія папи, Ліза – копія мами”;
  • “Гарна родина! Бажаю вам щастя!”.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні Алла Пугачова та Максим Галкін разом з дітьми Лізою та Гаррі переїхали жити до Ізраїлю. Зіркова родина відкрито підтримує Україну і виступає проти війни та російської влади.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року.