facebook

Репяхова повезла сина від Павліка до лікарів в Ізраїль і розповіла про ціни на медицину: досі не говорить

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова повідомила, що поїхала з трирічним сином в Ізраїль. Блогерка має намір показати сина місцевим спеціалістам, адже він досі не говорить.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка. Дівчина активно веде Instagram-блог, має власний невеличкий бізнес з продажу дитячого одягу, а також виховує маленького сина від артиста.

Катя досить відверта у своєму блозі зі своїми прихильниками, тому не приховує той факт, що її трирічний син відстає у розвитку. Так, маленький Михайло у свої три роки не говорить жодного слова. Дружина Павліка робить все, аби допомогти своєму синові швидше заговорити. Репяхова водила сина до різних українських лікарів, та робила різні аналізи і дослідження щодо здоров’я хлопчика. Жоден із спеціалістів не поставив серйозного діагнозу Михайлику. Хлопчик, начебто, має це перерости.

Павлік і Репяхова з розмахом відсвяткували день народження 3-річного сина
Катя Репяхова повезла сина від Павліка на обстеження в Ізраїль

Втім, Катя Репяхова вирішила перестрахуватися і проконсультуватися не лише в українських лікарів, а й в ізраїльських. Нещодавно дівчина з сином поїхали в Ізраїль на відпочинок. Туди вони їздять регулярно, адже в Ізраїлі живуть родичі Каті. Усвоєму Instagram-блозі дружина Павліка зізналася, що не могла упустити такої можливості і не проконсультуватися з ізраїльськими лікарями щодо здоров’я її сина. Катя зазначила що уже записалася на консультацію з неврологом і зізналася, що вартість лише однієї консультації в Ізраїлі коштує досить дорого.

Я була би не я, якби не використала присутність нас в Ізраїлі і не показала сина тут лікарям. Записалися до невролога. Вартість консультації 16500 грн

, – розповіла Репяхова.

Катя Репяхова повезла сина від Павліка на обстеження в Ізраїль
Катя Репяхова повезла сина від Павліка на обстеження в Ізраїль

Варто відзначити, що дружина Павліка вробить все від себе можливе, для покращення здоров’я свого сина. Маленький Михайлик вже ходить до садочка, на різноманітні гуртки та року плаває у басейні.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.