facebook

48-річна Наталія Могилевська розповіла, як ладнає з молодшою донькою Мішель: “Зараз це просто неможливо”

Наталія Могилевська, яка не так давно стала мамою двох доньок, розповіла, як проводить час із молодшою Мішель. Дівчинці вже 4 роки і вона обожнює активні ігри.

Наталія Могилевська стала мамою 2 роки назад. Відома співачка удочерила двох дівчаток, яким на той момент було 2 та 10 років. Могилевська тримала цю новину у секреті більше року і лише у новорічну ніч 31 грудня 2023 року повідомила про те, що вона вже мама.

Наталія Могилевська розповіла, як проводить час з молодшою донькою

Співачка хоче уберегти своїх доньок від особливої уваги преси та публіки, тому не виходить з ними у світ і не показує на камеру. Втім, час від часу співачка розповідає про доньок у своєму Інстаграм-блозі та відповідає на питання журналістів.

Так, на днях Могилевська опублікувала фото з дитячого майданчика. Співачка у довгій синій сукні сиділа на дитячій гірці, зануривши босі ноги у пісок.

Могилевська розповіла, що обожнює проводити час з молодшою донькою на дитячому майданчику, та у таку спеку, це просто неможливо.

Я обожнюю на вихідних тусити на дитячому майданчику з малою. Але останні дні це просто неможливо. Я забігла під кондиціонер, який теж працює декілька годин на день.

Дуже хочеться на море.

, – розповіла Могилевська.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати новий допис співачки. Фоловери відмітили, що Могилевська дуже гарно виглядає.

Ось, що пишуть користувачі Мережі:

  • “Яка ви красива зовнішньо і внутрішньо”;
  • “Як Вам личить материнство”;
  • “Гарне фото, приїжджайте до Одеси!”;
  • “Як давно я мріяла бачити Вас Наталко такою щасливою, дуже тішуся за Вас”.

Нагадаємо, наразі Наталія Могилевсько офіційно не в шлюбі. Та жінка вже понад 2 роки перебуває у стосунках з чоловіком на ім’я Валентин. Саме з ним Наталія прийняла рішення удочеряти дітей.

Свого коханого Могилевська також приховує від публіки. Жінка лише зізнається, що Валентин старший за неї і багато років жив у США, де має власний бізнес.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.