facebook

“Ви талію загубили”: Насті Каменських натякнули, що вона “квадратна” та вказали на боки – все є на фото

Пишна фігура у певних колах вважається недоліком, але знаменита співачка Настя Каменських довела, що пишнота може бути привабливою приданою та еталоном краси.

Публіка ретельно слідкує не тільки за творчістю знаменитостей, а й за їх зовнішнім виглядом. Українська співачка Настя Каменських завжди вважалася однією з найкрасивіших зірок України, проте її фігура з року в рік не дає спокою прихильникам. Настя завжди відрізнялася пишними формами, проте був час, коли пишні форми переросли у відверто зайву вагу.

Настя Каменських після набору ваги
Настя Каменських після набору ваги

Зірка зізнавалася, що не помічала проблеми і їй здавалося, що все гаразд. Але коли артистка перестала влізати в повсякденний одяг, вона вирішила худнути. Цей момент став для неї переломним. Настя вирішила взяти своє тіло під контроль та доклала величезних зусиль для того, щоб повернутись до своєї ідеальної форми.

Завдяки суворим тренуванням та строгій дієті Насті вдалося скинути близько 20 кілограмів. Вона активно займалася спортом, відвідувала тренажерний зал та дотримувалася суворої дієти. Її прогрес вражав шанувальників та надихав багатьох на аналогічні зміни у своєму житті.

Настя Каменських показалась у спортивній залі
Настя Каменських показалась у спортивній залі

Проте через деякий час частина скинутого повернулася назад і форми Каменських знову округлилися. Це призвело до різних спекуляцій та навіть підозр щодо можливої вагітності. Настя не раз чула на свою адресу неприємні коментарі щодо своєї зовнішності. Зірка зізнається, що втомилася ганятися за модельними параметрами і на сьогодні її влаштовує та фігура, яку вона має. Настя прийняла своє тіло таким, яким воно є, і перестала турбуватися про дрібні недоліки. Інколи в коментарях в Інстаграмі їй нагадують, що її фігура далека від ідеальної.

“Таки квадратна. Мадам, ви талію загубили”, – підписниця написала Насті в коментарях.

Коментарі в Instagram Насті Каменських
Коментарі в Instagram Насті Каменських

На їдкі коментарі Настя не звертає уваги та не соромиться викладати фото у міні-спідницях, шортах чи обтислому одязі. Вона демонструє своїм прикладом, що краса — це не тільки зовнішній вигляд, а й внутрішня гармонія та впевненість у собі.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.