facebook

“Сивочолий, бородатий і високий”: Наталія Могилевська вперше показала свого офіційного чоловіка Валентина

Українська співачка Наталія Могилевська вперше показала свого офіційного чоловіка Валентина, якого приховувала понад 2 роки. Він високий, статний і дуже привабливий.

Українська співачка Наталія Могилевська, яка багато років поспіль не могла влаштувати своє особисте життя, знайшла своє кохання після 45 років. Зі своїм теперішнім чоловіком Валентином Могилевська була знайома давно. Та Валентин протягом 20 років жив в США, де має власний бізнес, і не спілкувався зі співачкою близько.

Та після повномасштабної війни в Україні чоловік вирішив повернутися на Батьківщину, де почав працювати в одній волонтерській організації зі своєю давньою знайомою Наталею Могилевською. Міжними відразу розгорівся роман, який переріс у міцні стосунки.

Протягом двох років Наталія Могилевська приховувала чоловіка від публіки, адже сам Валентин проти публічності. При цьому співачка запевняла, що вперше за довгий час відчуває себе щасливою жінкою.

Наталія Могилевська зізналася, що сіла на голодування заради схуднення
Наталія Могилевська вперше показала свого офіційного чоловіка Валентина

Та нещодавно Могилевська вперше показала Валентина у своєму Інстаграм-блозі. Так, жінка опублікувала зворушливе відео, на якому її чоловік зустрічає її та доньок з потягу. На відео Валентина видно лише зі спин. Та цього достатньо, щоб побачити, що обранець Могилевської симпатичний, високий і статний чоловік у віці.

В підписі до відео Могилевська додала, що її чоловік зазвичай проти, аби вона публікувала фото, чи відео з ним у соціальних мережах. Та цей ролик Валентин “одобрив” і дозволив його оприлюднити.

 Цілую тебе і дякую за квіти, люблю!

, – написала Могилевська.

Користувачі Мережі засипали Могилевську компліментами у коментарях, відмітивши, що вона чудова мама і щаслива жінка.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Ви дуже гарна мама. Приділяючи увагу молодшій, не забули поцілувати старшу. Супер”;
  • “Щастя любить тишу! Правильно, Ви робите) Хай Ваш чоловік буде тільки Вашим”;
  • “Як приємно дивитися на те, яка ви щаслива жінка! Ви на це заслуговуєте”;
  • “Радію за вашу велику сім’ю. Щастя та любові”.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.