facebook

Колишня Остапчука і нинішня Павліка: Горняк та Репяхову помітили в центрі репродуктології – їм обом по 30+

30-річна Катя Репяхова і 37-річна Христина Горняк вирішили пройти повне обстеження свого стану здоров'я у центрі репродуктології, адже планують в майбутньому народити дітей.

Зараз жінки підходять з особливою відповідальністю на планування дітей. Сучасна медицина дає можливість наперед дізнатися ризики можливих патологій у майбутньої дитини та попередити їх.

Зараз існують цілі центри репродуктології, які не тільки допомагають жінкам з діагнозом “безпліддя” завагітніти, а й повністю дослідити жіноче здоров’я.

Так, серед публічних жінок є багато тих, хто завчасно думає про майбутнє батьківство і слідкує за своїм здоров’ям вже зараз. На днях колишня дружина Остапчука Христина Горняк у своєму Інстаграм-блозі поділилася своїм досвідом походу в центр репродуктології. Жінці наразі 37 років, дітей вона не має та планує в майбутньому стати матір’ю.

Знаєте, дівчатка, ми ж можемо бути гарними зовні, здоровими, але слід розуміти, що наш репродуктивний вік не молодшає і є дуже багато факторів які на нього впливають! Отже я і пішла на обстеження!

, – поділилася Горняк у своєму блозі.

Пізніше у центрі репродуктології була помічена ще одна блогерка – дружина Віктора Павліка Катя Репяхова. 30-річна жінка має 3-річного сина та в найближчі роки планує ще одну вагітність.

Катю Репяхову і помітили в центрі репродуктології
Катю Репяхову  помітили в центрі репродуктології

Серйозно беруся за питання

, – написала Катя.

Також Катя додала, що проходить повний спектр обстеження, після чого йде на консультацію до репродуктолога.

До слова, 3-річний син Павліка і Репяхової має затримку мовленнєвого розвитку та деякі інші відхилення у розвитку. Зараз зіркові батьки роблять все від себе можливе, щоб їхній син одужав і почав говорити, як всі інші дітки у цьому віці. Так, крім занять у приватному садочку, Михасик ходить на додаткові розвиваючі заняття, плавання та іпотерапію. Хлопчик вже показує свої перші успіхи та потрібно ще багато працювати над розвитком.

Популярне

Схожі статті

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.