facebook

Стопами матусі: син Наташі Корольової одружився з колегою свого батька Тарзана – працівницею “пілона”

22-річний син Наташі Корольової одружився в день річниці весілля своїх батьків. Обраницею Архіпа стала дівчина на ім'я Мелісса – колега по сцені Тарзана.

Єдиний син співачки Наташі Корольової Архіп на днях одружився з танцівницею на ім’я Мелісса. Хлопець зробив їй пропозицію руки і серця, коли йому було ще 18 років. Тоді Корольова була досить скептично налаштована щодо рішучості сина і говорила, що “запропонувати – не означає одружитися”. Втім, почуття у закоханий були справжніми і через 4 роки стосунків, вони відіграли пишне весілля.

Син Наташі Корольової і Тарзана повідомив про одруження
Син Наташі Корольової і Тарзана одружився

Цікаво, що весілля вони вирішили зіграти 21 серпня – в день, коли одружилися Наташа Корольова і Тарзан.

Весілля відбувалося в Санкт-Петербурзі у досить класичному стилі. До РАЦСу молодята прибули на кареті з кіньми. Наречена була одягнена у класичну, пишну білу сукню х відкритими плечима, яку прикрашала довга фата. Наречений був у чорному костюмі та кросівках.

Єдиний син Наташі Корольової одружився на танцівниці
Єдиний син Наташі Корольової одружився на танцівниці

А ось батьки нареченого були одягнені досить ексцентрично. Наташа Корольова на весілля сина одягнула коротку білу сукню у пір’ях і високі підбори. Батько нареченого Тарзан, був одягнений у широкі штани, які нагадують спідницю і у сорочку у китайському стилі, яка схожа на пляжний наряд.

Єдиний син Наташі Корольової одружився на танцівниці
Єдиний син Наташі Корольової одружився на танцівниці

На весіллі було не багато гостей: найближчі родичі та друзі наречених.

До слова, новоспечена невістка Корольової Мелісса раніше працювала танцівницею на пілоні, як і її чоловік Тарзан. Зараз дівчина покинула колишню роботу і стала візажисткою.

До весілля молоді закохані жили разом з батьками Архіпа Наташею Корольовою і Тарзаном та зараз молодята орендують квартиру і живуть окремо.

До слова, Архіп пішов стопами своїх зіркових батьків. Хлопець музикант і виконавець пісень. Крім того, Архіп, як і батько, танцює на пілоні.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.