facebook

“Народжений у шаленому коханні”: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як виглядає її 10-річний син Сашко

Маша Єфросиніна має двох дітей, різниця у віці між якими складає 10 років. Та якщо старша донька Нана категорично забороняє викладати її світлини в мережу, то синочок не має нічого проти.

Днями молодшому сину Маші Єфросиніної Сашку минуло 10 років. З цієї нагоди матуся розчулилася настільки, що виклала у власному Інстаграм-акаунті відео з Сашком, де вони проводять час разом в укритті – їдять та просто обіймаються.

Мама іменинника сповістила про любов нащадка до ванільного морозива та бургерів. Олександр полюбляє дивитися мультики. Йому подобається баскетбол. А ще він зачитується міфами стародавньої Греції та обожнює Roblox.

Як виглядає 10-річний син Маші Єфросиніної

Щоправда, замість казки на ніч, малюк просить почитати йому новини про Курськ. Оскільки втямив, що матуся не всесильна й не здатна припинити війну, то вряди-годи цікавиться: “Мамочко, ми загинемо?”

Якщо треба допомогти мамі, то хлоп’я з задоволенням береться до справи. Щоправда, за кілька хвилин втрачає цікавість і починає скаржитися на головний біль. Маша не сварить Сашка за це, адже пригадує, що у дитинстві й сама була точно такісінькою.

Як виглядає 10-річний син Маші Єфросиніної

Нащадок сам перейшов на українську мову. Причому це сталося різко – в один день, оскільки не хоче, щоб його асоціювали з країною, завдяки якій він навчився ненавидіти. Адже до звуків сирен повітряної тривоги так і не зміг адаптуватися, хоча перебуває в Україні останні 8 місяців поспіль.

Попри природну сором’язливість 10-річний підліток залюбки знімається у матусиних роликах для Instagram. Єфросиніна тішиться, що синочок “був народжений у шаленому коханні”. А Маша поклялася зробити все, щоб дитинство у Сашка було щасливим.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.