facebook

“Моя бабуся Рая”: Катерина Осадча показала найстаршу жінку своєї родини – такою вона буде через 40 років

Останні літні дні родина Катерини Осадчої вирішила провести з користю – на відпочинку на воді. Кожен обрав собі заняття до снаги – ведуча пила каву, синок сьорфив, а його прабабуся каталася на човні.

Катерина Осадча зібрала численне сімейство, щоб останні серпневі дні провести на свіжому повітрі біля води. Навіть бабуся телеведучої зголосилася підтримати компанію. Щоправда, допоки старший син Юрія Горбунова Ваня катався на серфінгу, а молодший Данило плавав у дитячому басейні, пані Раїса спостерігала за дитячими розвагами, зручно розмістившись на човні.

Як виглядає бабуся Каті Осадчої

Звісно, прабабусі теж хотілося випробувати водну міць, та хворе коліно не пускало зайнятися активними водними розвагами. Катерина себе у двобої з водою теж не показала. Натомість постала зі збадьорливим напоєм у руках, відзначивши:

“Посміхатися – теж своєрідна терапія”.

Отже, зі спортивними заняттями в родині все гаразд. Усі почуваються добре й постійно перебувають у русі. Близька родичка Осадчої теж показала чудову форму – моложава, весела, усміхнена. Тож якщо Катруся через 40 років виглядатиме так, як її бабуся Рая, то можна бути спокійними за цю родину.

Прабабуся Рая споглядає на правнуків

Незрозуміло, де в цей момент знаходився Юрій Горбунов. На День Незалежності глава родини відзначив 54-річчя. Можливо, так насвяткувався, що нині йому не до активностей, тим паче на воді. Не виключено, що саме він знімає фото для Інстаграм-сторіз дружини.

Саме коли Юрій 33 роки тому відзначав 21-річчя, Верховна Рада проголосувала за Незалежність. Тож тоді весь Івано-Франківськ укупі з іменинником гуляв до самого ранку, святкуючи. Подібне ніколи не забудеться.

Популярне

Схожі статті

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.