facebook

“Ноги німіють, дихати нормально не можу”: 24-річна вагітна дружина Остапчука схвилювала вістями про здоров’я

Поки відомий український шоумен Володимир Остапчук готується стати батьком, його обраниця проживає не найпростіший для себе час. Що відбувається з нею?

Протягом майже всієї вагітності підписники Катерини Полтавської мають змогу спостерігати за тим, як вона її проживає. Дружина Володимира Остапчука намагається не приховувати від своїх шанувальників те, як почувається. Ось і нещодавно вона поскаржилась на непростий день.

Дружина Остапчука про важку вагітність

В Інстаграм-історіях Катерина Остапчук зазначила, що її день почався та пройшов доволі весело. Річ у тім, що знаменитість з самого ранку погано почувала себе. Дружина шоумена зазначила, що в неї німіють ноги, а також їй важко дихати. Ба більше, нормально дихати вона може тільки на лівому боці.

Дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про непросту вагітність
Дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про непросту вагітність

Не покидала дружину відомого шоумена і нудота. З самого початку дня вона відчувала неприємні позиви, а тому і їсти багато не стала. На світлині було видно, що Катерина Остапчук вирішила обмежитись свіжими сливами, аби не перевантажувати власний шлунок.

Разом із тим, не змогла блогерка втриматись і не пожартувати у своєму стилі. Знаменитість іронічно зазначила, що буде “класно”, якщо її син у підлітковому віці під час сварки буде говорити, що не просив його народжувати. Після того, що довелось перенести зірковій мамі, вона буде здивована почути такі слова від власної дитини.

Дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про непросту вагітність
Дружина шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про непросту вагітність

Катерина Полтавська також зазначила, що їй буде доволі весело дізнатись і про те, що її син відвідуватиме психолога, аби “пропрацювати” травми дитинства. Так зірка, ймовірно, поглузувала з людей, які занадто суворо ставляться до власних мам і тат.

Популярне

Схожі статті

Коронне гаряче свекрухи. Ця страва завжди з’їдається першою: соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Соковиті, ніжні і нереально смачні – саме такими виходять курячі рулетики за цим рецептом. Страва виходить святковою і небанальною, а готується просто.

Просто додаю це у борошно, щоб вареники завжди виходили ідеальними: піддивилася рецепт у одного кулінара

Вміти приготувати ідеальне тісто на вареники, яке буде ніжне та при цьому не буде рватися, хоче кожна господиня. І є один кулінарний секрет, як цього досягти.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з відомим співаком: “Ще чогось варта”

Тоня Матвієнко дуже довго не коментувала чутки про те, що має роман на стороні. Співачці приписують стосунки з відомим артистом Романом Скорпіоном.