facebook

“При живій то дружині”: Катя Репяхова “застукала” Віктора Павліка з іншою жінкою – теж молода і красива

Катя Репяхова показала, як молода і симпатична співачка залицяється до її чоловіка. Та блогерку це зовсім не засмутило, а, швидше, насмішило.

Катя Репяхова і Віктор Павлік – одна з найобговорюваніших пар українського шоу-бізнесу. Різниця у віці між подружжям складає 28 років. Катя – четверта дружина Павліка. Вони познайомилися, коли співак був у шлюбі зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою. Так, заради Каті Віктор Франкович покинув третю жінку. У 2020 році Репяхова і Павлік офіційно одружилися, а вже через рік у них народився спільний син Михасик.

Віктор Павлік звернувся до своєї дружини Катерини Репяхової із зауваженням щодо її мови
Катя Репяхова показала, як молода співачка залицяється до Віктора Павліка

Навколо подружжя завжди крутиться багато чуток та хейту. Так, в Мережі подейкують, що Катя в Павліка точно не остання дружина, адже він звик міняти жінок як рукавички. Та сама Репяхова спокійно відноситься до подібних заяв і підкреслює, що нікого силоміць поряд з собою не тримає.

Так, на днях Катя навіть зробила репост кумедного відео, де молода співачка співала пісню про Павліка і “загравала” з картонною копією співака.

Текст пісні був досить провокативний:

Віктор Павлік – не мій коханець

Він джентльмен, такий він тільки один

, – співалося у пісні.

Катя оцінила такий гумор співачки і підписала дане відео жартівливою фразою:

При живій то дружині

Катя Репяхова показала, як молода співачка залицяється до Віктора Павліка
Катя Репяхова показала, як молода співачка залицяється до Віктора Павліка

Нагадаємо, Віктор Павлік і Катя Репяхова мають спільного 3-річного сина Михайлика. Хлопчик має затримку мовленнєвого розвитку. Репяхова не приховує проблеми з розвитком сина, а навпаки, розповідає це у своєму блозі. Так, Катя ділиться досвідом роботи з лікарями, психологами та іншими спеціалістами.

Дівчина не приховує, що їй важко справлятися з діагнозом сина і їй знадобилося близько пів року, щоб зрозуміти, що Михасик не “переросте” свої проблеми. Зараз Катя робить все, щоб хлопчик якомога швидше заговорив: обстежує його у лікарів та водить на різноманітні заняття.

Популярне

Схожі статті

Коронне гаряче свекрухи. Ця страва завжди з’їдається першою: соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Соковиті, ніжні і нереально смачні – саме такими виходять курячі рулетики за цим рецептом. Страва виходить святковою і небанальною, а готується просто.

Просто додаю це у борошно, щоб вареники завжди виходили ідеальними: піддивилася рецепт у одного кулінара

Вміти приготувати ідеальне тісто на вареники, яке буде ніжне та при цьому не буде рватися, хоче кожна господиня. І є один кулінарний секрет, як цього досягти.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з відомим співаком: “Ще чогось варта”

Тоня Матвієнко дуже довго не коментувала чутки про те, що має роман на стороні. Співачці приписують стосунки з відомим артистом Романом Скорпіоном.