facebook

41-й день народження другої дружини Юрія Горбунова: як зірковий шоумен привітав Катерину Осадчу зі святом

Цього року Катерина Осадча, зіркова телеведуча, відсвяткувала свій 41-й день народження. Її чоловік, шоумен Юрій Горбунов, з ніжністю і любов'ю відзначив цю важливу для обох подію.

7 років тому їхнє весілля стало несподіваним, але дуже обговорюваним в українському шоу-бізнесі. Чимало людей тоді дивувалися: Горбунов був на 13 років старший за Осадчу, але нижчий за неї на 12 сантиметрів. До того ж обидва вже мали досвід попередніх шлюбів. Проте пара довела, що жодні зовнішні фактори не можуть стати на заваді справжньому коханню.

Родина Горбунова та Осадчої. Скриншот фото з Мережі

Вітання від серця

12 вересня, на честь дня народження своєї коханої, Юрій поділився зворушливим привітанням, яке викликало хвилю захоплення серед шанувальників. На своїй сторінці в соціальних мережах він опублікував архівні фото з Катериною, де вони разом в різні моменти їхнього спільного життя. До світлин шоумен додав чуттєві слова. Тут суцільні подяки: Богові —  за те, що послав йому таку жінку, Катерині — за синів, ніжність, жіночність, віру, оптимізм й так далі.

Закінчується допис словами, які ніколи й нікому не приїдаються: “Люблю тебе!”

Цей жест від Горбунова показав, наскільки він добре розуміє свою другу половинку і наскільки цінує все те, що вона робить для їхньої родини. Його слова відгукнулися у серцях багатьох, адже вони відображають ті щирі почуття, які подружжя демонструє вже багато років. Архівні фото, які виклав Юрій, ще раз нагадали про те, скільки теплих і незабутніх моментів вони прожили разом.

Катерина і Юрій доводять, що навіть у світі шоу-бізнесу, де часом панують інтриги та скандали, справжня любов і взаєморозуміння можуть стати основою для щасливого життя, а чоловік, що кохає свою жінку, залишається завжди на висоті навіть якщо його зріст на 12 сантиметрів нижче від неї!

Популярне

Схожі статті

Єфросиніна здивувала, коли розповіла про методи виховання: дозволила дочці те, про що інші батьки не думають

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча та благодійниця, виховує двох дітей від свого чоловіка Тимура Хромаєва. Старша донька зіркової пари живе далеко від дому.

ТОП-5 продуктів, завдяки яким ваша талія буде менше, ніж у Тіни Кароль: введіть в раціон і худніть на очах

Серед безлічі продуктів, які ми щодня вживаємо, існують ті, які можуть стати справжніми союзниками у боротьбі із зайвими кілограмами. Худнути можна смачно!

“Хороших грузинів має бути більше”: вже не холостяк Іраклі Макацарія стане батьком у 39 років удруге

Дружина Іраклі Макацарія сповістила радісну новину. Ліза Чічуа чекає на другу дитину. Подружжя має первістка, який народився торік. Тепер у малюка з'явиться сестричка або братик.