facebook

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Героїні нашої сьогоднішньої статті мають стільки грошей, що можуть собі дозволити буквально все. Всі вони реалізувалися у своїй професії. Та поєднує цих жінок ще й те, що вони мають дуже багатих чоловіків.

Камалія

Як Камалія виглядала замолоду
Найбагатші зірки України: Камалія

Співачка Камалія була 20 років у шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. Артистка ніколи не рахувала грошей: у її розкішному будинку завжди було близько 20 помічників – кухарі, садівники, водії, няні та інші. Захур задарював свою дружину дорогими подарунками і фінансував її кар’єру. В одному з інтерв’ю Камалія розповіла, що одного разу її чоловік подарував їй особистий гелікоптер.

Навесні 2023 року Камалія розлучилася з Захуром, та він досі продовжує її утримувати і оплачувати її витрати на життя.

Катерина Велика

Катерина Велика досягає у житті всього, чого забажає
Найбагатші зірки України: Катерина Велика

Катерина Велика – одна з найбільш яскравих учасниць відомого кулінарного шоу “МастерШеф”. Катерина ніколи не приховувала свій соціальний статус і підкреслювала те, що вона багатійка.

Відомо, що у 24 роки Велика відкрила власне туристичне агенство, а згодом вийшла заміж за мільйонера. Чоловік Катерини – експерт з інвестицій, стартапів і криптовалют.

Оля Полякова

Оля Полякова кардинально змінила імідж і зробила стрижку каре
Найбагатші зірки України: Оля Полякова

Оля Полякова зараз відома українська співачка, яка за свої виступи бере чималенькі гонорари. Та в достатку співачка жила ще до того, як стала відомо. Коли їй було 25, Оля вийшла заміж за старшого на 15 років мільйонера Вадима Буряковського. До слова, саме він своїми фінансами допоміг Поляковій пробитися на українську сцену.

Довгий час Вадим займався бізнесом у сфері фінансів. Полякова зізнається, що в ті часи ні в чому собі не відмовляла: брендові речі, подорожі, автомобілі – все це було повсякденністю для Олі.

Зараз Буряковський має власний завод, на якому виробляється побутова техніка для міст: снігоприбиральні машини, сміттєвози і тд.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?