facebook

А ви знали, де живе Катерина Осадча? Шикарний заміський будинок під столицею зі знаменитими сусідами поруч

Зіркове подружжя Катя Осадча і Юрій Горбунов живуть у розкішному двоповерховому будинку у передмісті Києва. Сусідами зірок є ще одна дуже відома пара.

Юрій Горбунов і Катя Осадча одружилися у 2017 році, за два тижня до народження сина Івана. Тоді вони оселилися у заміському будинку, в якому проживають і зараз.

Маєток зіркової пари знаходиться у престижному селищі Романків, що на Київщині. Нерухомість там коштує дуже не дешево, тому сусідами подружжя є в основному заможні та відомі люди. До прикладу, через паркан від Горбунових проживає ще одне відоме зіркове подружжя – Настя Каменських і Олексій Потапенко.

Катя Осадча показала заміський будинок, в якому живе з Горбуновим
Катя Осадча показала заміський будинок, в якому живе з Горбуновим

Будинок Осадчої і Горбунова знаходиться на ділянці площею 13 соток. На цій території, крім самого будинку, знаходиться невеличкий будинок для гостей, зона барбекю, басейн, сад з плодовими деревами та дитяча зона: гойдалка, пісочниця та гірки.

Катя Осадча показала заміський будинок, в якому живе з Горбуновим
Катя Осадча показала заміський будинок, в якому живе з Горбуновим

Навколо ділянки подружжя встановлений високий паркан, доповнений вічнозеленими туями, які повністю закривають подвір’я від сторонніх людей.

Ремонт у будинку виконаний у сучасному стилі, переважають пастельні кольори. В домі можна помітити камін, дорогий паркет та сучасні меблі. Все підібрано зі смаком.

Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині
Катя Осадча показала заміський будинок, в якому живе з Горбуновим

На першому поверсі будинку розташована кухня, та велика вітальня-їдальня з каміном. А вже на другому поверсі знаходиться спальня господарів, дитячі кімнати та гардеробна.

Катя Осадча показала заміський будинок, в якому живе з Горбуновим
Катя Осадча показала заміський будинок, в якому живе з Горбуновим

Згідно з інформацією, яку можна подивитися в Інтернеті, нерухомість у селищі Романків, поряд з зірковим подружжям, коштує від 500 тисяч доларів. Тож, зіркову нерухомість собі може дозволити явно не кожен.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча почали будувати стосунки у 2015 році після спільної роботи в проєкті “Голос. Діти”. Саме заради Осадчої Горбунов покинув свою першу жінку Людмилу, з якою прожив у шлюбі 20 років.

Закохані приховували свої стосунки протягом двох років, аж поки Осадча не завагітніла і округлий живіт більше не було можливості приховувати.

Популярне

Схожі статті

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва постійно підкорює публіку своїми ефектними образами та почуттям стилю. Проте не завжди артистка вигладає як "з голочки" навіть поза межами дому.