facebook

Зірка студії “Квартал 95” Олена Кравець ошелешила правдою про свої стосунки з Бредом Піттом: він її колишній

Колишня "кварталівка" Олена Кравець живе у шлюбі з чоловіком 22 роки й виховує 3 дітей. Та серце акторки належить зовсім не Сергію, а красунчику Бреду Пітту. Як таке могло статися?

Олена Кравець відверто розповіла про деталі роману з голлівудською зіркою Бредом Піттом. Знаменитість, яка 20 років поспіль виходила на сцену “Кварталу 95”, сповістила у Телеграм-каналі, що колишній Анджеліни Джолі сором’язливо запросив відвідати його знімання у Мексиці:

“У нас з ним починався роман”.

Далі Пітт взагалі втратив голову й почав надсилати Кравець листівки з романтичними ознаками у Вайбер. Олена мліла від його голосу, зазирала у гарні очі та відчувала обережні доторки рук.

В Олени Кравець був роман із Бредом Піттом

Вона судомно згадувала англійські слова й всіляко удавала, що не дивується увазі, яку їй приділяє світова знаменитість. Та подібна ідилія тривала недовго. Олена Кравець прокинулася й повернулася у реальність. Ще якийсь час тішилася спогадами про Бреда та посміхалася, а потім різко обірвала себе:

“Дурочка…”

Та як би там не сталося, 47-річна блогерка запевнила, що тепер дивитиметься на Пітта зовсім іншими очима, й уточнила: як на колишнього. Сон був настільки яскравим та очевидним, що Олена й досі витає у піднесеному настрої:

“Як же ж класно було, дівчата!”

Багато українців нині перебувають у нервовій напрузі й забутися та розслабитися можуть хіба що уві сні. Тож не дивно, що потім абсолютно нереальні фантазії сприймаються за дійсність.

Днями Кравець розповідала, що не відганяє від себе поганих думок. Навпаки, виділила їм місце у голові, й вони там живуть. Оскільки відомій жінці не під силу змінити деякі моменти, то вона намагається не думати про них. Напевно, саме тому потім у її сни приходить голлівудський красень.

Популярне

Схожі статті

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва постійно підкорює публіку своїми ефектними образами та почуттям стилю. Проте не завжди артистка вигладає як "з голочки" навіть поза межами дому.