facebook

Син помер від важкої хвороби, а у дружини стався рецидив: у родині Віктора Павліка трапилося чергове нещастя

У родині Віктора Павліка не закінчується чорна смуга. На днях дружина артиста повідомила, що у неї трапився рецидив після п'яти років ремісії.

У родині відомого українського артиста Віктора Павліка не закінчується чорна смуга. У 2020 році артист втратив свого середнього сина Павла. Хлопець хворів на важку онкологічну хворобу і боровся з нею протягом двох років. Павло пройшов 18 курсів хіміотерапії, променеву терапію, та хвороба не відсупила. У віці 21 року хлопець пішов з життя.

Віктор Павлік опублікував фотографію свого середнього сина, якого не стало 4 роки тому
Син Віктора Павліка помер у 2020 році

Віктор Павлік важко переживав втрату сина, але продовжив жити далі. Вже через рік у нього народився син Михасик від четвертої дружини Каті Репяхової. Зараз хлопчику майже 3,5 років, а він досі не говорить. Михасику діагностували затримку мовленнєвого розвитку.

3-річному сину Віктора Павліка від Репяхової прописали ліки від шизофренії
3-річному сину Віктора Павліка від Репяхової діагностували затримку мовленнєвого розвитку

Паралельно із цим сам Віктор Павлік дізнався про власну серйозну хворобу – ваду серця. Лікарі зазначили, що чоловік може померти раптово у будь-який момент і сказали негайно робити операцію. Віктор Франкович довгий час не хотів лягати на операцію, та врешті дружина його вмовила. В травні цього року Віктор Павлік переніс дуже складну операцію на серці, яка тривала 4 години.

Віктор Павлік переніс складну операцію

На днях про повернення власної хвороби розповіла дружина Павліка Катя Репяхова. Дівчина 5 років тому боролася з гострим циститом, ліки від якого їй зовсім не допомагали. Тоді дівчина зробила вакцину від циститу і забула про хворобу на 5 років. Та нещодавно у Каті трапився рецидив хвороби. Про це дівчина повідомила у своєму Інстаграм-блозі.

У мене гострий приступ циститу. П’ять років в ремісії і рецидив…

, – поділилася Катя.

Дружина Павліка повідомила про рецидив хвороби після 5 років ремісії
Дружина Павліка повідомила про рецидив хвороби після 5 років ремісії

Репяхова додала, що їй не допомагають жодні ліки. Дівчина вважає, що причиною повернення хвороби є психосоматика. Останнім часом Катя дуже переживала за здоров’я свого сина, особливо після здачі генетичного тесту. Репяхова впевнена, що саме психоемоційне перенапруження так погано на неї вплинуло.

Популярне

Схожі статті

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва постійно підкорює публіку своїми ефектними образами та почуттям стилю. Проте не завжди артистка вигладає як "з голочки" навіть поза межами дому.

Тарас Тополя зізнався, що у шлюбі з Alyosha висловлює свої найбільш сороміцькі бажання: “Це необхідно”

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя ніколи не приховує, що кохає свою дружину Олену й може говорити про наособистіші речі. Але при цьому вважає кохання важкою роботою.