facebook

Тоня Матвієнко просуває у шоу-бізнес своїх дочок: одній обрала музику, а в іншій виявила кулінарний хист

Допомагати своїм дітям — це природне прагнення кожного з батьків. І якщо для звичайних людей це може бути оплата курсів або підготовка до вступу, то для зірок шоу-бізнесу, це щось більше.

Тоня Матвієнко, маючи неабиякі можливості у музичній сфері, вирішила підтримати своїх доньок на їхньому творчому шляху, але зробила це по-різному: молодшу взяла за руку на сцену, а старшу — до кухні.

Сцена як доля, прописана на роду

На сцені Ніна Матвієнко-молодша. Скриншот фото з Мережі

Молодша донька Тоні, Ніна, наче була призначена для музичної кар’єри ще з народження. Її назвали на честь легендарної бабусі, народної артистки України Ніни Матвієнко. І навіть її прізвище, на відміну від прізвища батька Арсена Мірзояна, залишилось саме Матвієнко, що ніби підкреслює її приналежність до відомої родини.

Перший великий крок на сцену Тоня організувала для Ніни на річницю пам’яті бабусі. Співаючи разом на концерті, Тоня хвилювалася за доньку, оскільки їй здавалося, що та боїться величезної аудиторії. Однак, попри можливі страхи, Ніна впоралася зі своїм виступом, здобувши не лише оплески, але й перший досвід на великій сцені.

Кулінарний хист у тіні музикальної родини

Інша історія розгорнулася зі старшою донькою Тоні — Уляною. Народжена дуже рано, ще до зустрічі матері з Арсеном Мірзояном, вона завжди залишалася трохи осторонь від слави родини Матвієнков. У світі, де музика і сцена є звичними темами для розмови, Уляна знайшла себе в зовсім іншій сфері — кулінарії. Материнська підтримка прийшла й тут: Тоня вирішила просувати проєкти Уляни, які пов’язані з кулінарними рецептами та гастрономічними шоу у своїх соцмережах. Сама дівчина не куховарить, а є “творцем та режисеркою” кулінарних роликів. І хоча на кухні немає натовпу глядачів та оплесків, але кожен новий лайк і коментар з вдячністю стають своєрідною підтримкою для Уляни та її натхненням розвиватися далі.

Тоня Матвієнко рекламує проєкти старшої доньки. Скриншот фото з Мережі

Як бачимо, Антоніна знайшла різні способи підтримати своїх дочок і розкрити їхні здібності. І якщо Ніна крокує до сцени, намагаючись зберегти музичну спадщину родини, то Уляна робить це через гастрономічне мистецтво.

Популярне

Схожі статті

Картопля по-селянськи: влаштовую МакДональдз вдома щодня! Готую як у знаменитому фастфуді, а може й краще

Хрустка, ароматна та приємно м'яка всередині картопля по-селянськи — одна з найпопулярніших страв у знаменитих фастфудах. Але чи знали ви, що цей кулінарний шедевр можна легко приготувати вдома?

Дівчинка, яка зіграла стільки ролей, що позаздрять відомі кінозірки: як живе юна актриса Єфросинія Мельник

Маленька зірочка — такою запам'яталася нашим глядачам Єфросинія Мельник. Її ім'я вже давно асоціюється з юним талантом, який майстерно втілює образи, здатні зворушити до сліз або викликати усмішку.

Рулетики з лаваша з горіхами, гарбузом та медом: східний смаколик на моїй кухні. Їдоків за вуха не відтягнеш

Хочете здивувати своїх улюблених їдоків чимось особливим? Тоді ці рулетики з лаваша із дивовижною начинкою — те, що треба, бо це справжній скарб східної кухні, який легко можна приготувати вдома.

Свідома бездітність: хто з українських зірок не бажає мати дітей – Леся Нікітюк, Данилко, Дорофєєва

Їхня історія нагадує про те, що бути щасливим можна і без традиційних уявлень про сімейне життя, а справжнє щастя завжди починається з внутрішньої гармонії та усвідомлення власних бажань.

“Ммм” — це така смакота! А все просто: трошки картоплі та м’яса запікаю на вечерю у мішечках з фольги

Ми знайшли ідеальний варіант сімейної вечері, яка має показний вигляд та з легкістю готується. Це — запечені в мішечках з фольги картопля з м'ясом.

Зробімо зефір з гарбуза! Здивовані? А що вже буде, як спробуєте: смакота та й годі, проте цукру — мінімум

Жовтень. Гарбузи достигають на городі. А чи пробували ви коли-небудь зробити зефір із гарбуза? Якщо ні, то дарма. Обов'язково виправте цю ситуацію!