facebook

Старі діви, чи завидні холостячки? Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч та інші зірки, які не спішать виходити заміж

Сучасні жінки не прагнуть якомога швидше вийти заміж та народити дітей. Зараз у пріоритеті красунь саморозвиток і кар'єра. Саме тому Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч та інші відомі жінки ще не у шлюбі.

Раніше самотніх жінок за 25 називали старими дівати. Та світ змінився. Зараз жінки не поспішають виходити заміж і направляють всі свої сили на власний саморозвиток. Серед представниць українського шоу-бізнесу чимало тих, хто, незважаючи на зрілий вік, досі не вийшов заміж.

Леся Нікітюк

Колега Лесі Нікітюк прокоментував, як на неї впливають нові стосунки
Холостячки українського шоу-бізнесу: Леся Нікітюк

Телеведучій Лесі Нікітюк 37 років. Жінка ніколи не була у шлюбі та не має дітей. Багато років поспіль Леся не мала серйозних стосунків, а з чоловіками крутила тільки короткотривалі романи. Та нещодавно жінка представила публіці свого коханого – молодшого на 9 років військового на ім’я Дмитро. Та чи приведуть ці стосунки до шлюбу, наразі не відомо. Зараз у закоханих цукерково-букетний період.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч кардинально змінила імідж
Холостячки українського шоу-бізнесу: Злата Огнєвіч

38-річна співачка Злата Огнєвіч не приховує той факт, що мріє створити сім’ю і стати мамою. Та з чоловіками у жінки не складається. Навіть шоу “Холостячка”, у якому Огнєвіч обирала собі чоловіка серед 15 успішних чоловіків, не дало бажаного результату і співачка так і не знайшла своє кохання.

Лідія Таран

Фреймут, Таран, Горбунов розповіли, чому змінили місце роботи
Холостячки українського шоу-бізнесу: Лідія Таран

47-річна телеведуча Лідія Таран ніколи не була офіційно у шлюбі. Та жінка протягом 5 років жила з ведучим Андрієм Доманським, від якого народила доньку Василину. Після розставання з Доманським пройшло вже більше 10 років. Та за цей час жінка так і не влаштувала своє особсите життя.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина повідомила, що багато працює
Холостячки українського шоу-бізнесу: Ксенія Мішина

На відміну від Злати Огнєвіч акторка Ксенія Мішина на шоу “Холостячка” знайшла своє кохання. З гумористом Олександром Еллертом Ксенія прожила близько року після закінчення проєкту. Втім, акторка вирішила розірвати ці стосунки. Зараз Мішина вільна. Жінка зізнається, що має багато запитів до майбутнього чоловіка, тому їй складно знайти того самого.

Популярне

Схожі статті

“Ми сварились, кому пощастить отримати очі”: Ектор Хіменес-Браво розповів про дитинство з братом і сестрою

Український ресторатор і кулінар Ектор Хіменес-Браво неочікувано пригадав про своїх брата та сестру. Виявилось, у дитинстві в них була цікава сімейна традиція.

“Доведеться дивувати, бо уведуть”: Джанабаєва розіграла Валерія Меладзе – одягнула на обличчя його маску

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва поділилася з публікою кумедним моментом, як вона розіграла чоловіка на гастролях. Збитий з пантелику Валерій не одразу зрозумів, що відбувається.

Була чоловіком, але всі завжди думали інакше: минуле діви Монро, яка сьогодні думає про усиновлення дитини

Відома українська блогерка та діва Монро не так давно розповіла про плани на усиновлення дитини. А яким було її дитинство та юність, про яку вона говорить нечасто?

5 зіркових дружин, які пробачили зраду чоловіка, щоб зберегти сім’ю: Ольга Сумська, Сніжана Бабкіна та інші

Ольга Сумська, Сніжана Бабкіна та інші відомі жінки пробачили своїм чоловікам невірність, щоб зберегти сім'ю. Для кого це рішення стало правильним, а для когось – помилкою.

Тепер зрозуміло, чому Тіна Кароль не вийшла вдруге заміж: співачка чесно розповіла про своє особисте життя

11 років поспіль Тіна Кароль позиціонує себе холостячкою і тримає в повному секреті своє особисте життя. Чи дійсно співачка весь цей час самотня, чи це лише частина сценічного образу?

Леся Нікітюк повернулась до батьків і показала хмельницькі багатства, від яких забилась ванна: “Сваряться”

Українська телеведуча Леся Нікітюк поїхала в гості до батьків та показала, чим славиться Хмельниччина. Телезірка зібрала 5 відер лісових грибів.