facebook

“Ми сварились, кому пощастить отримати очі”: Ектор Хіменес-Браво розповів про дитинство з братом і сестрою

Український ресторатор і кулінар Ектор Хіменес-Браво неочікувано пригадав про своїх брата та сестру. Виявилось, у дитинстві в них була цікава сімейна традиція.

Один із найвідоміших кулінарів країни Ектор Хіменес-Браво, крім професійних знімань і ресторанного бізнесу, активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Там знаменитість часто ділиться цікавими історія з життя, а нещодавно пригадав своє дитинство.

Ектор Хіменес-Браво про свою сім’ю

Кулінар вирішив приготувати вдома рибну страву. Це стало приводом поцікавитись у підписників, чи ласують вони риб’ячими очима, коли готують рибу. Аудиторія кулінара розділилась, але сам він зізнався – від такого делікатесу ніколи в житті не відмовиться.

Український кулінар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво розповів про цікаву сімейну традицію
Український кулінар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво розповів про цікаву сімейну традицію

Ектор Хіменес-Браво зазначив, що очі риби – це справжнісінький делікатес у Латинській Америці та Азії. За словами артиста, він ніколи не розумів, чому в Україні цей компонент страви йде у смітник. Для кулінара така закуска є не тільки смачною, це ще і сімейна традиція.

Знаменитість пригадав, що в дитинстві вони з братом і сестрою постійно сварились, кому дістануться очі з риби, яку готувала тоді їхня мама. У родині Ектора Хіменеса-Браво очі з риби ніколи не викидали, а куштували після приготування страви.

Український кулінар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво розповів про цікаву сімейну традицію
Український кулінар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво розповів про цікаву сімейну традицію

Ресторатор пояснив, що їсти всю рибу цілою – без винятків – не тільки смачно, але й корисно. В її очах міститься білок, Омега-3 та інші компоненти, що здатні покращувати роботу мозку. Як пояснив Ектор Хіменес-Браво, на смак риб’ячі очі нагадують “умамі”.

Разом із солодким, солоним, гострим і кислим – це п’ятий вид смаків. В Україні та європейських країнах таке визначення використовують рідко, але в Японії і країнах Сходу його можна почути на кожному кроці. Воно означає смак їжі, що містить багато білка.

Популярне

Схожі статті

“Вона сказала “Так”!: Melovin розчарував, що не збирається одружуватися – сповістив про дещо інше

Інтрига з заручинами Melovin тривала недовго. Далеко не всі повірили, що Костя збирається стати на весільний рушник й мали рацію. Артист врешті розкрив інтригу двох долонь.

Гарбузові вежі та купа сонця: чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав, як США готується до Хелловіну

Відомий гуморист та шоумен Максим Галкін поділився з шанувальниками кадрами з сонячної Атланти, куди приїхав із концертом. Місто всіма силами готується до головного свята осені – Хелловіну.

За тиждень після пологів гравець “Шахтаря” дізнався, що він не батько дитини: дарма Тобіас набив татуювання

Гравцю донецького "Шахтаря" Вінісіусу Тобіасу треба було тричі подумати, перш ніж вибивати на тілі ім'я донечки, яку народила його дівчина. З'ясувалося, що батьком дитини є не бразилець.

40-річний Володимир Остапчук із дружиною виділили своїй няні окремий поверх і туалет: “Дуже зручно”

Дружина відомого українського шоумена розповіла про їхній родинний побут. Зіркова сім'я виділила для няні свого сина окремий поверх у будинку та власний санвузол.

“Доведеться дивувати, бо уведуть”: Джанабаєва розіграла Валерія Меладзе – одягнула на обличчя його маску

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва поділилася з публікою кумедним моментом, як вона розіграла чоловіка на гастролях. Збитий з пантелику Валерій не одразу зрозумів, що відбувається.

Була чоловіком, але всі завжди думали інакше: минуле діви Монро, яка сьогодні думає про усиновлення дитини

Відома українська блогерка та діва Монро не так давно розповіла про плани на усиновлення дитини. А яким було її дитинство та юність, про яку вона говорить нечасто?