facebook

Фреймут приховує справжнє прізвище свого сина Валерія: називати ім’я заборонив батько чи це мамина примха?

Відома українська телеведуча та журналістка Ольга Фреймут, розповідаючи про свого сина від Володимира Локотка, не захотіла називати його справжнього прізвища.

Ольга Фреймут, відома українська журналістка та телеведуча, нині проживає у Лондоні. Знаменитість займається не тільки роботою у власному видавництві, але й вихованням дітей. Наприклад, син зірки Валерій нещодавно здобув перемогу у конкурсі поезії. Тепер його твір прикрашатиме книгу віршів.

Фреймут приховує прізвище сина

На своїй сторінці в соціальній мережі зіркова мама похизувалась досягненнями власного сина Валерія. Знаменитість розповіла, що у британській школі, де навчається хлопчик, оголосили про проведення конкурсу віршів. Валерій написав акровірш – твір, де перші літери кожного нового рядка формують при прочитанні конкретне слово. Хлопчик написав вірш про тварин.

Фреймут не захотіла називати справжнє прізвище свого сина, розповідаючи про його досягнення
Фреймут не захотіла називати справжнє прізвище свого сина, розповідаючи про його досягнення

Ольга Фреймут навіть показала вірш, який написав її син. Втім, його прізвище, яким хлопчик підписався, зірка приховала. Ведуча зізналась, що вона завжди намагалась прищепити дітям власні стандарти, втім вони відшукали свій стиль і змогли заговорити своїм голосом.

Втім, самого сина Валерія від публіки зіркова журналістка не ховає. Ольга Фреймут на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм продемонструвала, як сьогодні виглядає дитина. Хлопчик помітно виріс, а на фотографії для профілю мами в соціальній мережі позував у профіль.

Фреймут не захотіла називати справжнє прізвище свого сина, розповідаючи про його досягнення
Фреймут не захотіла називати справжнє прізвище свого сина, розповідаючи про його досягнення

Нагадаємо, що у відомої української журналістки Ольги Фреймут троє дітей. Старшу доньку Злату вона народила під час стажування в Лондоні. Тоді у майбутньої зірки зав’язались стосунки з британцем, з яким вона невдовзі розійшлась. Потім ведуча вийшла заміж за Володимира Локотка та народила від нього старшого сина Валерія 2016 року та доньку Євдокію 2017 року.

Популярне

Схожі статті

Не пройшли повз: як Нікітюк, Денисенко та Астафʼєва відреагували на розлучення Бєднякова з Настею Короткою

Нещодавно відомий телеведучий Андрій Бєдняков публічно повідомив про своє розлучення з дружиною Настею Короткою. Колеги артиста не пройшли повз і залишили свої коментарі, реакції й побажання.

Зірка студії “Квартал 95” Ірина Сопонару показала, як сестра їй робить уколи краси: зберігають молодість

Ірині Сопонару з "Єдиного Кварталу" пощастило не лише з чоловіком, але й з сестрою. Наталка робить родичці дуже ефективні й надсучасні уколи краси. Тому акторка так і сяє.

“Відлуння фантазій напередодні Хелловіну…”: Анна Завальська налаштувалася на осінній лад і показала сина

Після розпаду гурту "Алібі", сестри Завальські стали рідше з'являтися в інфопросторі. Анна вирішила поділитися осіннім вайбом і показала, як підріс її єдиний син від Дмитра Саратського.

“У них ще той темперамент”: Руслан Сенічкін і Людмила Барбір з’явились на публіці – закохані та молоді

Відомі українські ведучі Руслан Сенічкін і Людмила Барбір приміряли на себе образ закоханої пари. Зіркові колеги зібрали купу коментарів про свої наряди.

Тепер запальна брюнетка – повна протилежність мамі: донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала новий образ

Донька знаменитої телеведучої Ольги Фреймут показала новий образ, який кардинально відрізняє її від зіркової мами. Тепер зовнішність дівчини виглядає ще більш екзотично та екстравагантно.

Влад Яма вперше показав своїх батьків: вони із Запоріжжя, а він втік з України в США і живе тепер в Маямі

Український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма, який давно переїхав у Сполучені Штати Америки, показав фото родини у повному складі – з батьками, які родом із міста Запоріжжя.