facebook

(Відео) Олена Войченко про екс-чоловіка – Володимира Остапчука: борги і коханки

Олена Войченко розповіла всю правду про свого колишнього чоловіка, його лицемірстві і любовні пригоди. Чоловік мав борги перед її родичами.

Олена Войченко повідала подробиці життя чоловіка.

По-перше колишній чоловік буквально недавно поінформував громадськість про те, що у нього нова дівчина і він також представив її. Найцікавіше це він повідомив, коли був день народження його колишньої дружини. Олена думає, що її екс-чоловік зробив це спеціально.

Олена народила від Володимира Остапчука двох прекрасних дітей.

Зараз вона розповіла всю правду про свого колишнього чоловіка, його лицемірстві і любовні пригоди. Чоловік мав борги перед її родичами.

Як розуміє сімейні цінності Володимир Остапчук, дружина теж розповіла. Виявляється в ефірі шоу “Танці з зірками” Володимир розповідав як він її і дітей любить. У той час у нього вже були стосунки з іншою жінкою і він з нею літав до Парижа.

Екс-чоловік підвозивши нову пасію розраховувався за таксі карткою екс-дружини. Олена не розуміє, як можна бути таким. Як сказала Олена чоловік не цінував її і не прислухався до її думки. Вона думає, що зараз так поводитися з новою жінкою він не посміє, тому що вона знає цю дівчину і думає, що вона швидко поставить на “місце” Володимира.

Екс-чоловік зайняв багато грошей у її родичів, купив дорогу машину Jaguar за 40 тисяч доларів США. Також він купив квартиру. Гроші їм досі не повернуті. Як каже Олена вона сама погасила заборгованість чоловіка перед родичами.

Нещодавно ютуб канал “Без комплексів” взяв інтерв’ю у дружини Володимира Остапчука:

Популярне

Схожі статті

Взяла по 1 склянці манки, борошна та цукру: трішки почаклувала, отримала 2-колірний пиріг – чаювання вдалося

Щоб приготувати цей пиріг, місити тісто руками не доведеться. Просто змішайте інгредієнти, викладіть у шаховому порядку у форму й відправте до духовки. Вийде не лише смачно, але й гарно.

“У мене завжди був план Б”: Даніель Салем розлучився з дружиною, віддав собаку Lida Lee і втратив брата

За останні 3 роки життя Даніеля Салема кардинально змінилося. Шоумен пережив розлучення з дружиною, розставання з собакою. А тепер сталося взагалі непоправне.

Купа оборок, чорні й білі мережива: костюм для 48-річної Lama придумав штучний інтелект – я у захваті

Схоже, дизайнери одягу невдовзі залишаться без роботи. Співачка Lama вийшла на сцену у костюмі, згенерованому штучним інтелектом. Пошити сукню за лекалами ШІ виявилося не так просто.

Язиком тріпати, не мішки тягати: Дмитро Ступка не створений для захисту України та фізичної роботи в США

Звісно, бути онуком Богдана Ступки — це не просто відповідальність, але й певна планка, яку потрібно тримати. Та якщо дід міг пишатися своїм ім'ям у світі театру, Дмитро долає труднощі на чужині.

Котлети більше не смажу, бо не маю часу, а от курочку під шубкою запікаю 30 хвилин: дешево, ситно, смачно

Хтось скаже: "Зараз ні в кого на готування часу немає, але є на візажиста, масажиста, манікюр, ТікТок та YouTube". А ми відповімо: "А чом би й ні, якщо з цим рецептом і сім'я сита, і жінка вільна!"

В Олі Полякової тепер власний професійний конюх: співачка розповіла, яку професію опанувала молодша донька

Мати-зірка, що звикла до спалахів камер, червоних доріжок та запальних хітів, і її молодша донька – це як ніч і день. Аліса відрізняється від інших щирим та природним підходом до життя.