facebook

(Фото) Alyosha показала свою маму, яку вона дуже любить

У зв'язку зі святом співачка поділилася в соціальних мережах своєю зустріччю і спілкуванням з коханою мамою.

Нещодавно мама співачки Alyosha відсвяткувала свій День народження. Людмила Кучер, з радістю провели час зі своєю іменитої дочкою. У зв’язку зі святом співачка поділилася в соціальних мережах своєю зустріччю і спілкуванням з коханою мамою.

На фотографії видно, що у них відмінний настрій і вони весело святкують.

Користувачі соцмереж помітили разючу подібність мама з дочкою. Alyosha зазначила, що завдяки своїй мамі вона стала співачкою люблячої дружиною і щасливою матір’ю своїх дітей.

Вона сказала, що дуже любить свою маму, яка надихає її і допомагає душевно.

Багато шанувальників співачки в соцмережах приєдналися до поздоровлень з Днем народження її мами і побажали їй найголовніше здоров’я і довгих років життя.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?